UPDATE | EL DINAMO prinde contur? Spaniolii sunt la Bucuresti sa finalizeze procesul de PRELUARE a clubului! Se intereseaza despre stadion!

Dinamo Bogdan Balanescu Cornel Talnar Ionut Negoita Liga 1 Superliga EL DINAMO prinde contur? Spaniolii sunt la Bucuresti sa finalizeze procesul de PRELUARE a clubului! Negoita joaca dur!
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iulie 2020, 15:27
Data actualizarii: Vineri 17 Iulie 2020, 16:38

Chiar daca directorul general al lui Dinamo a negat negocierile, spaniolii au venit in Capitala.

UPDATE 16:30: Viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a confirmat pentru Prosport ca spaniolii au venit la Bucuresti si vor sa rezolve si problema stadionului! 

"Este adevarat ca m-am intalnit astazi cu Ministrul de interne Marcel Vela, cu Cornel Talnar si cu reprezentantii spaniolilor ce vor sa cumpere Dinamo. a fost o intalnire intre dinamovisti. am discutat despre stadion si despre cum vom rezolva constructia lui prin trecerea bazei la Primaria sectorului 2.

Asa cum ati scris si dumneavoastra, miercuri vom face o vizita la stadion. Vor participa si reprezentantii DDB. Mai mult decat atat, i-am chemat si pe cei de la FRF. suntem in linie dreapta, din punctul meu de vedere, ca sa trecem baza Dinamo in administrarea Primariei sectorului 2. apoi ma voi ocupa sa construim un stadion modern, fara pista. acest stadion nu va fi doar pentru Dinamo, ci pentru tot fotbalul romanesc", a declarat Popescu.

__________

Agitatie mare la Dinamo, acolo unde sunt probleme si semne de intrebare pe toate planurile. Echipa nu a fost programata pentru urmatoarele doua etape din cauza celor sase cazuri de coronavirus din lot, directorul general anunta desfiintarea, iar fanii se lupta cu forurile fotbalistice si cu rivalii de la FCSB la Comisii! Printre atatea situatii problematice exista, insa, si vesti bune. Dupa ce Mircea Lucescu a anuntat ieri ca Nicolae Badea renunta la pretentiile referitoare la stadion, ceea ce ar putea debloca proiectul de reconstructie a arenei Dinamo, azi-noapte au aterizat si spaniolii care doresc sa preia echipa de la Negoita. 

Conform Prosport, omul de afaceri Pablo Cortacero, pe care l-a sustinut public si noul director tehnic, Cornel Talnar, si-a trimis reprezentantii in Romania pentru a discuta despre vanzarea lui Dinamo. Zilele acestea ar trebui sa se decida totul, insa Ionut Negoita pare greu de induplecat, mai ales dupa ce ibericii nu au achitat restul avansului pe care se angajasera sa il plateasca.

Spaniolii au promis 500 de mii de euro, insa au livrat doar 100 de mii, astfel ca Negoita a decis sa opreasca negocierile si sa discute numai cu reprezentantii programului DDB, interesati si ei de preluarea pachetului majoritar de actiuni. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!