Edi Iordănescu, mesaj de încurajare pentru jucătorii de la FCSB. Tehnicianul a dezvăluit și ce implicare a avut MM Stoica

edi iordanescu FCSB Mihai Stoica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 08:36
Data actualizarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 08:52

Edi Iordănescu s-a despărțit de FCSB după o perioadă de trei luni în care reușise să ducă echipa pe locul doi în Liga 1. 

Edi Iordănescu a decis să plece de la FCSB după doar trei luni în care a pregătit gruparea roș-albastră. Antrenorul nu a mai suportat intervențiile publice ale lui Gigi Becali, în care acesta declara că este neumulțumit ce jocul echipei și că nu i se pare normal ca pe banii lui să aibă altcineva puterea de decizie. 

Cu toate că a anunțat că nu pleacă fără clauza de 500.000 de euro, Edi Iordănescu a acceptat propunerea omului de afaceri de a-și rezilia contractul și de a primi doar salariul pe luna noiembrie, respectiv 15.000 de euro.

Într-un mesaj postat pe contul de Facebook, fostul tehnician de la FCSB a transmis un mesaj jucătorilor, dar și lui Mihai Stoica.

"Pe MM Stoica eu l-am simțit toată perioada extrem de motivat, de implicat, aproape de mine și echipă și cu eforturi permanente pentru a ajuta la buna colaborare între mine și club/patron. Pentru asta îi mulțumesc public și subliniez faptul că el nu a știut de schimbul de notificări și propunerea de încetare de comun acord. Cel puțin nu în prima faza, atunci când s-a exprimat public. ✌️????

PS. Rog public jucătorii să fie total profesioniști, să încerce să se detașeze de situație, să își vadă de munca lor și așa cum le-am cerut mereu să aibă respect față de staff și de toți oamenii din jurul echipei, trebuie să nu cadă la mijloc în această situație, să nu uite cine îi plătește și să aibă respect total față de patron și club/culori. Viata merge înainte.", a scris antrenorul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!