"Economicos!" Viorel Moldovan reacționează după modul în care a jucat FCSB cu Sepsi 

Superliga Viorel Moldovan participa la sarbatorirea a 100 de ani ai clubului Rapid Bucuresti din Bucuresti, eveniment desfasurat pe Superbet Giulesti Arena din Bucuresti, duminica 25 iunie 2023. © FOTO:Simion Mechno/SPORT PICTURES
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Februarie 2024, 22:59
Data actualizarii: Duminica 11 Februarie 2024, 23:09

FCSB - Sepsi 1-0, duminică seara, în etapa a 25-a a Superligii. 

Viorel Moldovan a spus imediat după meci că FCSB a jucat pragmatic și a reușit să ia cele trei puncte printr-un joc inteligent. Fostul vârf din Ligue 1 a remarcat replica celor de la Sepsi după golul marcat de gazde, însă susține că formația lui Laszlo Dioszegi nu a reușit să ia cele mai bune decizii în fața porții. 

"Economicos!" Viorel Moldovan reacționează după modul în care a jucat FCSB cu Sepsi 

Moldo-But a scos în evidență și felul în care FCSB a gestionat partea a doua a partidei. 

"Câștigă economicos FCSB, a fost o prestație echilibrată după marcarea golului lui Băluță. FCSB a început foarte bine, Coman a avut o ocazie foarte mare, după ocazia lui Coman, Sespi a avut o periodă foarte bună. 

Reacție bună după golul încasat de Sepsi, dar au avut doar două faze periculoase cei de la Sepsi. Sepsi a jucat cu o echipă decimată. Sepsi a avut inițiativa, a jucat, dar nu a avut 

FCSB a jucat inteligent în repriza a doua, economicos, echipă pragmatică, dar fără a-și crea mari situații. Doar Luis Phelipe și Baba Alhassan au avut ocazii în repriza a doua de a face 2-0. Atacurile celor de la Sepsi au fost neconvigătoare, totul a fost previzibil din partea lor în ultima treime. De asta n-au reușit să aducă creație", a declarat Viorel Moldovan, la televiziunea Prima Sport.

FCSB - Sepsi OSK 1-0

Alexandru Băluță a deschis scorul în minutul 16 al meciului, după ce l-a întins serios pe Ronald Niczuly, portarul celor de la Sepsi OSK, cu un șut elegant la colțul lung, din interiorul careului.

În urma victoriei, FCSB rămâne în vârful clasamentului cu 54 de puncte. 16 victorii, șase rezultate de egalitate și trei înfrângeri și-au notat vicecampionii până în clipa de față, după 25 de etape.

De cealaltă parte, Sepsi OSK a irosit șansa de a trece pe loc de play-off și a rămas pe locul șapte cu 33 de puncte. Trupa lui Bernd Storck a dobândit nouă victorii, șase remize și 10 eșecuri până acum.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!