Echipament creat de la 0 pentru dinamovisti! Cum arata noile tricouri si cat costa

Dinamovistii si-au prezentat azi echipamentele pentru noul sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Iulie 2018, 14:12
Data actualizarii: Marti 17 Iulie 2018, 14:17

'Cainii' vor avea de ales dintre cele 3 modele create alaturi de sponsorul tehnic. Tricourile sunt serie exclusiva pentru Dinamo si au fost desenate cu ajutorul oamenilor din club.

"Echipamentul a fost facut de la 0 si am putut sa integram foarte multe elemente din istoria acestui club. O sa vedeti anul infiintarii, chipul Unicului Capitan si sloganul lui Catalin Hildan, 'haideti sa le aratam astora cine e Dinamo', a explicat directorul general Ionel Danciulescu.

"Tricourile albe si cele rosii sunt disponibile de azi si la magazin, si online. Un tricou 230 de lei. Echipamentul negru va fi disponibil in urmatoarele zile", spune Danciulescu.

Bratu si jucatorii sunt incantati de noile echipamente.

"Avem un tricou aniversar, care ne place foarte mult. Mi-as dori ca aceste tricouri sa ajunga si in tribune, la suporteri. Ar fi extraordinar. Avem nevoie de fani in numar cat mai mare la stadion. Fanii nostri sunt o stare de spirit, au demonstrat unitate de-a lungul timpului. O luam de la 0 si sper ca la acest inceput de drum, cu aceasta echipa tanara, sa putem invinge, sa facem jocuri bune, sa facem rezultate si sa facem performanta. Am aniversat 70 de ani de la infiintarea clubului, de aceea echipamentul e special. Cu el speram sa purtam echipa spre o bucurie imensa. E tot ce-mi doresc!", a comentat Bratu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies