"E un jucator foarte bun!" Galca vorbeste pentru prima data de TRANSFERURI la Steaua! Golgeterul care i-a atras atentia

"E un jucator foarte bun!" Galca vorbeste pentru prima data de TRANSFERURI la Steaua! Golgeterul care i-a atras atentia

Ramasa fara golgeter, Steaua are probleme in amicale. A castigat un singur meci si nu marcheaza atat de des pe cat si-ar fi dorit Galca.

Costel Galca a recunoscut ca echipa sa are probleme in atac. Nu marcheaza atat de mult pe cat ar trebui. Din Bulgaria poate veni o solutie pentru Steaua.

Acolo, Hamza, fostul atacant al Petrolului, isi cauta o varianta in strainatate, dupa ce clubul a fost lovit de probleme mari financiare.

Fost golgeter la Ploiesti, Hamza este apreciat si de Costel Galca. Agentul jucatorului spune ca desi ar fi dori sa-si trimita fotbalistul in Germania sau Franta, cu Steaua se discuta intotdeauna, mai ales ca reprezinta o poarta spre Champions League.

Galca spune ca nu stie nimic despre o discutie a clubului cu Hamza, dar il apreciaza pe tunisian:

"Nu stiu nimic despre Hamza. E un jucator foarte bun, a demonstrat-o in Bulgaria si in Romania. O sa vedem daca mai avem nevoie de ceva."

"E greu sa spunem ceva despre Arlauskis acum, a crescut de la meci la meci si a avut meciuri mai bune. Mi-as fi dorit mai mult sa fi marcat, dar o sa vina si golurile.", a spus Costel Galca.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Delta Dunării s-a umplut de iahturi care gonesc cu viteză pe canalele înguste și pun în pericol ecosistemul
BRAT
Modifică setările cookies