Galca anunta ca va EXPLODA in sezonul viitor. Poate fi ultimul an pentru el la Steaua. Jucatorul de la care se asteapta MAGIE

Galca anunta ca va EXPLODA in sezonul viitor. Poate fi ultimul an pentru el la Steaua. Jucatorul de la care se asteapta MAGIE

E deja o traditie. Capitanul Stelei e si primul care pleaca.

Tanase a fost votat capitan de catre vestiar, iar Galca este incantat de forma aratata de decarul Stelei in cantonamentul din Anglia.

Antrenorul Stelei spune ca Tanase va exploda la Steaua in urmatorul sezon:

"Nu stiu ce sa va spun de Gardos si Adi Popa, sa vedem ce se va intampla la Bucuresti. Avem jucatori, iar cei care vor merge acolo vor trebui sa isi faca datoria si sa castige meciul"

"Tanase capitan se descurca foarte bine, foarte bun. E un jucator matur, important pentru echipa si in acest an va face mult mai mult decat a facut pana acum.", a declarat Galca.

Pentru Tanase, acesta ar putea fi ultimul sezon la Steaua. Ultimii doi capitani, Bourceanu si Pintilii, au plecat dupa ce au primit banderola.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Președintele Iohannis reacționează la apelul public privind plagiatul: ”Am toleranță zero”
BRAT
Modifică setările cookies