Liga 1

"E sub nivelul meu să mă întrebați asta!" Reghecampf s-a enervat la conferința de presă

Universitatea Craiova are trei înfrângeri la rând în campionat.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 20:12
Data actualizarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 20:39

Trupa lui Laurențiu Reghecampf a fost învinsă de Farul, FC Argeș și FCSB, iar în față se arată un nou meci tare, cu FC Botoșani. Duelul din Moldova se va juca luni, de la 20:30, și va fi transmis în format livetext pe Sport.ro.

La conferinaț de presă premergătoare duelului, Laurențiu Reghecampf a oferit un moment de aroganță. Acesta nu a dorit să vorbească despre meciul din Cupa României, câștigat în fața CSO Filiași, cu scorul de 3-0, deoarece acesta consideră că echipa sa nu avea cum să piardă acel meci.

"Haideți să nu mai discutăm despre meciul cu Filiași. N-aș vrea să continuăm această discuție. Nu avem ce analiza despre meciul de aseară. Era clar să o ne calificăm. O spun fără niciun fel de jenă. Să nu creadă cineva că sunt îngâmfat.

Era o tragedie dacă nu ne calificam aseară. E sub nivelul meu să mă întrebați despre meciul de aseară. E o diferență mare între noi și ei. Nu mi-a trecut supărarea după meciul cu FCSB, nu e ușor să treci peste un asemenea meci", a spus Reghecampf, la conferința de presă.

Modifică setările cookies