”E noaptea minții! Ne-am făcut de râs”. Mutu, nervos după ce Rapid a ratat barajul pentru Conference League

Adrian Mutu Conference League cs mioveni - rapid Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Mai 2022, 23:19
Data actualizarii: Luni 16 Mai 2022, 23:21

Adrian Mutu, antrenorul celor de la Rapid, s-a arătat dezamăgit de atitudinea elevilor săi din meciul de la CS Mioveni, scor 2-3.


Rapid a reușit s-o egaleaze pe Mioveni de două ori, dar în ambele cazuri a primit gol la faza imediat următoare, lucru care l-a deranjat pe cel poreclit „Briliantul”. Acesta lasă de înțeles că în vară va urma o reconstrucție la echipă.

Adrian Mutu: ”N-am pățit așa ceva niciodată”

„Îmi doream să câștigăm play-out-ul, apoi era barajul și așa mai departe. Ce se întâmplă... e noaptea minții. În special în seara asta, nu e posibil să dai gol și să iei gol după 30 de secunde. Nici nu am apucat să respir sau să dau vreo indicație că am luat gol imediat.

Nu merităm locul în Europa, au avut doar trei șuturi pe poartă. O echipă care vrea să lupte la play-off trebuie să fie mult mai matură decât ce am arătat noi în seara asta. Eu, de când sunt în fotbal, n-am pățit așa ceva niciodată. Nu e plăcut să mi se întâmple tocmai mie.

Vom pregăti sezonul următor foarte bine, vom face o analiză și vom pleca la drum cu băieții care își doresc să facă ceva la Rapid. Eu vreau să duc Rapidul în play-off, să antrenez la nivel înalt.

Vreau jucători cu mentalitate de învingători, care stau concentrați sută la sută până fluieră arbitrul. Am condus meciul de la cap la coadă. Când treceau de jumătatea noastră, era deja sărbătoare. Cu atitudinea asta nu merităm în Europa, îmi cer scuze suporterilor. Astăzi, practic, ne-am făcut de râs”, a spus Adrian Mutu.

Rapid a pierdut ultimul meci al sezonului, 2-3 cu CS Mioveni, și a terminat pe poziția a treia în playout, cu 39 de puncte, în spatele lui Sepsi OSK, cu 42 de puncte, și FC Botoșani, cu 41 de puncte. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!