Liga 1

"E naiv cine crede ca latura sportiva a stat la baza plecarii mele de la CFR!" Edi Iordanescu, prima reactie dupa demiterea de la Cluj!

Edi Iordanescu a scris un mesaj pe Facebook dupa despartirea de CFR Cluj. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Iulie 2018, 12:06
Data actualizarii: Vineri 27 Iulie 2018, 12:12

Demis de la CFR dupa doar 3 meciuri oficiale, Edi Iordanescu a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, in care a explicat ca plecarea sa nu are la baza latura sportiva si ca are nevoie de liniste dupa acest episod.

"Nu doresc sa ies in spatiul public, cel putin nu o perioada. Imi doresc liniste. Sunt insa cateva lucruri care trebuiesc spuse:

E naiv cine crede ca latura sportiva a stat la baza plecarii mele de la Cfr. Nu poti pleca dupa 3 jocuri de la o echipa, din care unul a reprezentat castigarea unui trofeu pe terenul Craiovei. 

Am fost in locul potrivit (un club cu multa istorie in spate) la momentul nepotrivit. Am venit alaturi de niste oameni si am plecat impreuna. Sunt cei care m-au dorit si adus la echipa si care pana la urma au produs performanta pt Cfr. Un campionat si o super-cupa reprezinta performanta. Le multumesc pentru sprijinul neconditionat!", a scris Iordanescu. 

Fostul antrenor al clujenilor a transmis un mesaj si jucatorilor, multumindu-le pentru sustinere si a marturisit ca a fost sunat de patron care l-a rugat sa ramana la club.

"M-a bucurat si onorat gestul jucatorilor, initiativa lor de solidaritate. Sunt jucatori valorosi pt care am venit pana la urma. Am crezut mereu in ei si sunt sigur ca vor performa la cel mai bun nivel. Le voi tine pumnii mereu. Insa ei au inteles ca personalitatea mea nu m-a lasat sa ma intorc. E adevarat ca m-a sunat Patronul si mi-a spus ca doreste sa raman, ca nu mai este de acord cu rezilierea, a venit si la stadion sa vorbim, insa era greu sa mai continui. Am avut o discutie finala complexa cu dansul si cred ca ne-am despartit in relatii mai mult decat normale", a spus Iordanescu. 

Edi Iordanescu a dezmintit orice informatie legata de conflictul cu Culio. 

"Informatia legata de Culio e o intoxicare majora, venita de la cineva care din asta traieste probabil. Sa dezinformeze. Eu sunt sigur ca veti avea o reactie din partea lui Culio. Conflictul dintre el si Djokovic a fost unul izolat. Dupa antrenament. Paradoxal sunt si foarte buni prieteni. La 1 ora dupa eveniment se tineau de gat. Dupa acel incident l-am chemat pe Culio, am avut o discutie de peste 30 min cu el, i-am explicat ce a gresit, pt ca vina principala i-a apartinut, i-am comunicat ca o sa fie amendat si i-am solicitat sa isi ceara scuze in fata grupului. Lucru care s-a si intamplat. A avut o pozitie extrem de profesionista si naturala. In plus daca cineva isi aminteste declaratia publica a lui Culio de dupa jocul de la Craiova, va intelege ca am dreptate. A fost un incident izolat intre 2 jucatori si singurul in perioada cat eu am fost la Cluj", a explicat fostul antrenor al celor de la CFR.

Edi Iordanescu a multumit, in final, suporterilor pentru primire si sustinere. "Imi pare rau ca nu am putut sa continui munca inceputa. Lucrurile in fotbal se construiesc in timp", a incheiat acesta. 

Modifică setările cookies