"CFR Cluj a inventat sarutul lui Iuda din fotbalul romanesc!" Comentariu Bogdan Hofbauer dupa demiterea lui Edi Iordanescu
Vineri 27 Iulie 2018, 11:27

"CFR Cluj a inventat sarutul lui Iuda din fotbalul romanesc!" Comentariu Bogdan Hofbauer dupa demiterea lui Edi Iordanescu

CFR Cluj a inventat sarutul lui Iuda din fotbalul romanesc. Jura-i credinta eterna antrenorului tau si infinge-i instant cutitul in spate! 

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Au fost atatia Ferguson de Romania ca sefii de la CFR le-au pierdut numarul. Nu le-au pierdut insa si numarul de telefon. La nevoie, unii se intorc, „tentati de o noua provocare”, varianta moderna a declaratiilor date cu capul sus prin care accepti orice compromis pe care il vei face cu capul jos.

Felul in care i-au facut felul lui Edi Iordanescu sfideaza tot ce are legatura cu profesionalismul: performanta, contractele, continuitatea, bunul-simt si – desertul! – profesionalismul insusi. Normal ca oamenii de acolo pretind ca exact politica asta aduce performanta lor, dar azi nu e 1 aprilie sa credem orice.

Citeste continuarea pe hoffi.ro
 VIDEO PROTVPLUS.RO