"CFR Cluj a inventat sarutul lui Iuda din fotbalul romanesc!" Comentariu Bogdan Hofbauer dupa demiterea lui Edi Iordanescu

"CFR Cluj a inventat sarutul lui Iuda din fotbalul romanesc!" Comentariu Bogdan Hofbauer dupa demiterea lui Edi Iordanescu

Vineri 27 Iulie 2018, 11:27

CFR Cluj a inventat sarutul lui Iuda din fotbalul romanesc. Jura-i credinta eterna antrenorului tau si infinge-i instant cutitul in spate! 

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Au fost atatia Ferguson de Romania ca sefii de la CFR le-au pierdut numarul. Nu le-au pierdut insa si numarul de telefon. La nevoie, unii se intorc, „tentati de o noua provocare”, varianta moderna a declaratiilor date cu capul sus prin care accepti orice compromis pe care il vei face cu capul jos.

Felul in care i-au facut felul lui Edi Iordanescu sfideaza tot ce are legatura cu profesionalismul: performanta, contractele, continuitatea, bunul-simt si – desertul! – profesionalismul insusi. Normal ca oamenii de acolo pretind ca exact politica asta aduce performanta lor, dar azi nu e 1 aprilie sa credem orice.

Citeste continuarea pe hoffi.ro
 VIDEO PROTVPLUS.RO

Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT