"E meritul 100% al lui Adrian Mutu". Cum l-a resetat pe Marko Dugandzic după perioada nefastă a croatului

Marko Dugandzic Adrian Mutu Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Februarie 2023, 18:25
Data actualizarii: Vineri 10 Februarie 2023, 18:44

După hattrick-urile reușite în ultimele două etape, Marko Dugandzic este actualul golgheter din Superliga României.

Marko Dugandzic a fost transferat de Rapid în vara anului trecut, de la CFR Cluj, pentru suma de 400.000 de euro. Atacantul croat mai are contract cu giuleștenii până în iunie 2024.

Fotbalistul a avut o perioadă mai puțin eficientă la începutul sezonului, dar și-a revenit după pauza de iarnă, devenind cel mai bun marcator din campionat.

Cum l-a resetat Adrian Mutu pe Marko Dugandzic
 

"A fost un moment mai puțin bun al lui acum o lună și jumătate, două luni și atunci Adrian Mutu i-a propus să meargă 2-3 zile acasă, să se liniștească și când revine să se implice mai mult.

A simțit că nu e în apele lui, că nu dădea randamentul scontat. Nu pot spune eu ce avea și ce nu avea, dar cert este că ce a făcut Adrian Mutu, i-a ieșit. L-a trimis 2-3 zile acasă să se liniștească, să își adune gândurile și când a revenit a avut numai evoluții bune. A fost un șoc pozitiv.

L-a trimis în țară la el și s-a întors noul Dugandzic. Aici e meritul lui Adrian Mutu 100%. El a înțeles fenomenul de la bun început și numai împreună putem realiza lucruri mărețe pentru Rapid.

Ar trebui să fie și pentru alții un exemplu. Relația noastră pe care o avem noi cu conducerea. Toți suntem uniți, toți mergem în aceeași direcție", a povestit Gigi Corsicanu la Fanatik. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!