Întrebat despre Dugandzic, Mutu a enumerat trei calități ale croatului

Marko Dugandzic Adrian Mutu Rapid Superliga
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 18:46
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 19:07

Rapid întâlnește FCU Craiova, acasă, vineri de la ora 20:00, într-un meci din etapa a 25-a Superligii. 

Marko Dugandzic este omul numărul 1 al Rapidului în acest început de an. A devenit golgheterul campionatului și a reușit să devină fotbalistul de care echipa avea nevoie - omul potrivit, mereu la locul potrivit.

Croatul a reușit două hat-trick-uri și a devenit idol în Giulești. Adrian Mutu, cel mai bun marcator român din Serie A, a vorbit despre atacantul Rapidului. 

Dugandzic, în trei cuvinte: știință, valoare, bulan!

“Nu vreau să îmi asum toate meritele pentru momentul în care se află Dugandzic pentru că nu este corect. El se simte bine la Rapid, are o chimie cu grupul.

A contat faptul că i-am acordat credit încă din prima zi şi faptul că a avut noroc şi a fost de multe ori la locul potrivit...

Atacanţii trăiesc prin goluri şi când marchează des se relaxează. Ca atacant, pe lângă ştiinţă şi valoare,  trebuie să ai şi bulan, ca să spunem aşa.

Mă bucură faptul că marchează, dar ajută şi echipa, face şi faza defensivă, îşi pune toate calităţile în slujba echipei", a declarat Mutu, joi seara, într-o conferință de presă. 

În vârstă de 28 de ani, Marko Dugandzic e cotat la 1 milion de euro și mai are contract cu formația patronată de Dan Șucu și Victor Angelescu până pe 30 iunie 2024. 

Fotbalistul născut la Osijek are o selecție în naționala Croației, iar în acest sezon din Superliga a înscris 15 goluri în 23 de partide. 

Marko Dugandzic a reușit și două pase decisive. Rapid e pe locul trei în campionat, cu 45 de puncte, la cinci puncte de CFR, ocupanta locului secund, și la șase lungimi de Farul (51), liderul Superligii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!