Nicolae Dica Dragos Nedelcu Steaua Superliga

"E mai bine sa nu vina!" Dica l-a intepat pe Nedelcu dupa ce acesta a refuzat Steaua

Dica l-a intepat pe Nedelcu dupa ce acesta a refuzat Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Iulie 2017, 10:44
Data actualizarii: Sambata 08 Iulie 2017, 10:47

Dragos Nedelcu a refuzat Steaua in ultimul moment, insa Dica nu regreta ca transferul nu s-a mai concretizat.

"A fost decizia lui sa nu mai vina, nu putem sa fortam un jucator sa vina la Steaua. Cand un jucator nu isi doreste sa vina la Steaua atunci e mai bine sa nu vina, nu era benefic pentru noi sa semneze doar pentru ca ii spunea clubul sa o faca. Puteti sa-l intrebati pe el, stie cel mai bine de ce nu a venit" a spus Nicolae Dica la conferinta de presa.

Antrenorul Stelei a vorbit si despre posibilitatea ca Alibec si Gnohere sa joace in acelasi timp si despre startul de campionat: "Vom vedea pe parcursul campionatului, poate vor fi momente in care vor juca amandoi (Gnohere si Alibec), mai intai sa fie Alibec 100%.

In prima etapa intalnim castigatoarea Cupei Romaniei, ii cunosc foarte bine pe cei de acolo, il cunosc foarte bine pe Claudiu (Niculescu), stiu ce le cere jucatorilor, vom avea un meci foarte greu. Este inceputul de campionat, dar eu am incredere ca la ora jocului vom evolua foarte bine.

Nu ma sperie ca ma voi lupta cu antrenori cu experienta mai mare ca a mea, ma bucura acest lucru ca pot sa lupt sa castig si eu trofee asa cum au castigat ei" a mai spus Dica.

Modifică setările cookies