"E foarte bine ca Dinamo l-a adus pe Mutu, dar nu va putea sa schimbe multe el!" Reactia lui Reghecampf ultima lovitura data de rivala

"E foarte bine ca Dinamo l-a adus pe Mutu, dar nu va putea sa schimbe multe el!" Reactia lui Reghecampf ultima lovitura data de rivala

Laurentiu Reghecampf il lauda pe Negoita pentru ca l-a adus pe Mutu ca manager general la Dinamo.

Reghe a spus la conferinta de presa de astazi:

"Mutu a fost un jucator important al nationalei Romaniei. Cand aduci in discutie numele lui Mutu, Chivu, Popescu, Dorinel Munteanu, cei care conduc fotbalul din Romania trebuiau sa faca eforturi ca ei sa ramana in fotbal."

"Nu va putea Mutu sa schimbe multe, pentru ca antrenorul si jucatorii se prezint la meciuri. Nu vreau sa vorbesc foarte mult, se interpreteaza, e nasul copilului meu. Pentru Dinamo e un lucru foarte bun ca l-au adus pe Mutu."

"Cred ca in paralel nu va renunta la ceea ce a inceput, sa devina antrenor. Mai bine sa aduci un nume ca Adrian Mutu decat sa pui un jurnalist la Federatie, parerea mea. "

Reghe a vorbit si despre meciurile nationalei din preliminariile pentru Mondial:

"Nu ma intereseaza ce fac jucatorii la nationala, ma intereseaza sa vina sanatosi acasa. Nu i-am intrebat nimic."

"Eu nu ma rog. La fotbal trebuie sa muncesti. Primul meci al Romaniei nu am putut sa-l urmarim. La al doilea meci ne-am uitat, dar am avut probleme cu interentul si nu l-am vazut foarte bine."


 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: ”Să nu aibă cineva impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat pandemia”
BRAT
Modifică setările cookies