VIDEO EXCLUSIV ”E cel mai valoros tânăr din această țară”. Ianis Stoica, prin ochii ”expertului”

Ianis Stoica (18 ani) ar putea prinde transferul carierei. Presa britanică a scris despre interesul celor de la Arsenal pentru fiul lui Pompiliu Stoica.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 13:03
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 13:08

Dumitru Dragomir are doar cuvinte de laudă pentru Ianis Stoica, pe care Gigi Becali cere nu mai puțin de zece milioane de euro. Fostul șef al LPF știe unde trebuie să mai lucreze atacantul FCSB-ului pentru a deveni unul dintre cei mai buni fotbaliști ai țării.

Ianis Stoica, urmărit de Arsenal

Cel mai valoros tânăr din această țară, la această oră, este Ianis Stoica. Rețineți! Nu e Octavian Popescu, este acest Ianis Stoica. Tatăl lui a fost profesionist ca fotbalist, a avut grijă de el.

Am vorbit cu tatăl lui chiar acum o oră, mă respectă foarte mult și mă întreabă multe lucruri. I-am spus să bage forță în el și să-l învețe să dea cu capul. Și va fi unul dintre marii fotbaliști ai țării.

El nu e fotbalist? Băi, oameni buni, are 18 ani. Alții la 18 ani nu știu să meargă pe stradă. Nu-și pierde mințile, are o educație sportivă deosebită.

E pe mâinile unor antrenori buni, iar tatăl lui stă în spatele lui. Are niște calități deosebite. Face preluări în viteză cum n-am văzut la mulți jucători”, a spus Dumitru Dragomir, la Ora Exactă în Sport.

Ianis Stoica a bifat 14 apariții în toate competițiile pentru FCSB, reușind să marcheze 6 goluri și să ofere două pase decisive. 

Gigi Becali a confirmat că Arsenal i-a propus 7.5 milioane de euro, însă patronul roș-albaștrilor dorește mai mult pentru extrema de 18 ani. Patronul FCSB vrea să obțină zece milioane de euro + 20% dintr-un viitor transfer.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!