Simona Halep Patrick Mouratoglou Tenis WTA Superliga Simona Halep

E anunțul momentului! Patrick Mouratoglou, decizie fermă în legătură cu Simona Halep

Halep, campioană la Roland Garros în 2018 şi la Wimbledon în 2019, este suspendată provizoriu din octombrie anul trecut, după ce a fost testată pozitiv la roxadustat în timpul US Open, în august 2022.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 30 Mai 2023, 21:40
Data actualizarii: Marti 30 Mai 2023, 21:45

În momentul de față, sportiva din România așteaptă să fie audiată de către un tribunal independent. Audierea ar fi trebuit să aibă loc pe 28 mai, însă a fost amânată din nou la cererea ITIA.

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a vorbit despre dificultățile cu care se confruntă sportiva din România. Întrebat dacă va continua să colaboreze cu Simona Halep după ce își va rezolva problemele privitoare la acuzațiile de baraj, antrenorul francez a dezvăluit că va continua să colaboreze cu fostul lider mondial.

Mouratoglou rămâne alături de Simona Halep

(n.r. - dacă va continua să fie antrenorul Simonei Halep) Sigur, în primul rând pentru că avem o relație incredibilă, iar în al doilea rând atunci când oamenii au probleme eu nu-i părăsesc. Așa că voi fi acolo”, a spus Patrick Mouratoglou, potrivit Hotnews.

Simona Halep este prima jucătoare de top confruntată cu acuzaţii de dopaj de la suspendarea răsunătoare a rusoaicei Mariei Şarapova în 2016. Testată pozitiv pentru meldonium, Şarapova a primit în cele din urmă o suspendare de cincisprezece luni.

Într-un interviu pentru Tennis Majors publicat la sfârşitul lunii aprilie, jucătoarea română a invocat o „contaminare a unuia dintre suplimentele sale alimentare” pentru a explica testul pozitiv de la US Open.

  • Simona Halep se confruntă cu noi acuzații! Probleme în pașaportul biologic - toate detaliile sunt AICI.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!