Un oficial anti-doping dezvăluie ce înseamnă neregulile din pașaportul biologic al Simonei Halep

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 30 Mai 2023, 17:23
Data actualizarii: Marti 30 Mai 2023, 17:25

Simona Halep este subiectul unei acuzații grave făcute de ITIA, crede directorul Agenției Poloneze Anti-Doping. 

Simona Halep (31 de ani, 35 WTA) se confruntă cu o nouă amânare a audierii care i se cuvine pentru a-și prezenta cazul de nevinovăție, în tribunal, în fața Agenției Internaționale a Integrității în Tenis

Sportiva din România se află într-o situație mai complicată de noua veste, prin care ITIA a anunțat că ar fi găsit nereguli în pașaportul biologic al constănțencei. 

Directorul Agenției Poloneze Anti-Doping: „Pentru a face o asemenea acuzație, trebuie să aduni o mulțime de opinii ale experților.”

„Acum au apărut informații despre nereguli în pașaportul biologic al lui Halep. Și pentru a face o asemenea acuzație, trebuie să fii absolut sigur, așa că trebuie să aduni o mulțime de opinii ale experților. Numai cu ei poți suspecta o astfel de încălcare a regulilor anti-doping”, este opinia de expert a directorului Agenției Poloneze Anti-Doping, în cazul Simona Halep.

„Sincer să fiu, durează destul de mult. Și am fost, de asemenea, surprins de asta! Substanța a fost depistată și jucătoarea a fost suspendată în octombrie, așa că era de așteptat ca acestui caz să i se dea un curs mai concret, dar timp de trei-patru luni nu am auzit să se întâmple nimic”, a spus Michal Rynkowski, șeful Agenției Poloneze Anti-Doping, într-un interviu pentru Sport.pl, citat de ProSport

Antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglou pretinde că pașaportul biologic al Simonei Halep este perfect normal și nu indică faptul că jucătoarea din țara noastră ar fi consumat substanțe interzise de Agenția Mondială Anti-Doping. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!