Dinamo Christian Irobiso Dusan Uhrin dusan uhrin jr Liga 1

Dusan Uhrin primește întăriri încă din primele ore! Dinamo a transferat un atacant care să-i scape de retrogradare 

Dinamo a transferat un nou jucător de la Gaz Metan Mediaș. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Martie 2022, 18:59
Data actualizarii: Miercuri 09 Martie 2022, 19:08

Dinamo a renunțat la Flavius Stoican (45 ani), după doar 8 etape, în care a înregistrat cinci înfrângeri, două remize și o victorie. 

Iuliu Mureșan și acționarii DDB au apelat la Dusan Uhrin (54 ani), antrenorul care i-a salvat de la retrogradare sezonul trecut. Iar tehnicianul ceh a primit întăriri încă din primele de când a ajuns în Ștefan cel Mare. 

Christian Irobiso (28 ani) a fost declarat liber de contract de către Comisii, iar conform gsp, fostul atacant al lui Gaz Metan Mediaș se află la Săftica, unde a perfectat înțelegera cu clubul din Ștefan cel Mare și a devenit apt pentru primul meci din playout cu Rapid, de pe 13 martie, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

„Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Admite în parte cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale dintre părți pentru justa cauză în temeiul art. 18.10. lit. a) alin. 3 din RSTJF începând cu data de 09.03.2022. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a taxei de procedură”, este decizia CNSL în cazul lui Irobiso. 

Irobiso, ținta lui Iuliu Mureșan

Iuliu Mureșan forțează transferul nigerianului încă din luna trecută. Dar Irobiso a fost amânat de către Comisii până pe 23 februarie, dar între timp procedurile au întârziat sosirea atacantului la Dinamo. 

„Irobiso și-a dat acordul să semneze cu noi. A fost amânat până pe 23 februarie de Comisii. Să sperăm că îl putem înregistra. Va crește clar valoare lotului și nivelul jocului”, a declarat Iuliu Mureșan la Ora Exactă în Sport, la PRO X, în urmă cu o lună. 

În acest sezon, Christian Irobiso a evoluat în 21 de partide în Liga 1 pentru Gaz Metan Mediaș, în care a reușit să marcheze două goluri, cu Academica Clinceni și FC Voluntari, și să ofere 3 pase decisive. 

Clasamentul în playout

Modifică setările cookies