Dupa Steaua potopul. Adi Ilie: "CFR si ceilalti vor face doar turism in Europa"

Autor: Sport.ro
Joi 24 Aprilie 2008, 10:08
"RATAREA LIGII, NU A TITLULUI, AR INSEMNA UN ESEC"

Liga lui Mitica spera la detronarea Stelei si spargerea monopolului ros-albastru in Champions League. Acuzele venite dinspre rivali nu ii deranzeaja insa pe cei din Ghencea. Dimpotriva, managerul Stelei spune ca cei ce considera ca Steaua va fi iarasi "varza" in Liga nu au decat varianta... turismului.

"Daca Steaua este chiar asa praf, cum zic unii, si nu are fata de Liga Campionilor, atunci ce sa mai zic de Poli Timisoara, formatie care ne va reprezenta in Cupa UEFA si care a fost dominata 80 la suta din timp in Ghencea. Inseamna ca si ea, si celelate formatii vor face doar turism in Europa, daca Steaua, care si-a pus la respect toti ad­ver­sarii in 2008, nu merita sa joace in Liga.

Esec pentru noi va fi doar daca nu vom trece de turul 3 preliminar al Champions League si nu vom fi in grupele acestei extraordinare com­pe­titii. Dar n-are rost sa vorbim de esecuri din moment ce ne aflam pe primul loc si mai sunt doar 3 jocuri pana la linia de sosire. Daca se in­chide campionatul acum, Steaua este campioana, asa ca tot noi avem prima sansa la castigarea campionatului", a spus Adi Ilie pentru Gazeta sporturilor

Țara europeană în care s-a înregistrat cea mai mare rată de infectare cu Covid-19 din lume
BRAT

Modifică setările cookies