"Dupa Liberec, Danciu era terminat sa plece. Lobont se poate intoarce la iarna!"

Cristi Borcea a vorbit la Informatia pe Sport.ro si www.sport.ro despre motivele pentru care Danciulescu a plecat de la Dinamo, dar si de ce l-a lasat pe Lobont sa plece la Roma.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Septembrie 2009, 19:10
Data actualizarii: Miercuri 02 Septembrie 2009, 19:26

Danciulescu a sperat inca din aceasta vara sa isi gaseasca o intelegere sa plece de la Dinamo, insa abia acum a gasit la Alicante. Borcea spune ca Danciu-gol a semnat cu Hercules inainte de meciul cu Liberec.

"Plecarea lui Daciulescu nu are legatura cu nationala, daca nu erau inlocuitori. Lui Danciulescu nu am vrut sa-i dau drumul. Dupa meciul cu Liberec m-a sunat agentul sau, Danciulescu mi-a zis ca trebuie sa il inteleg, ca si-a facut datoria, ca ar costa 400.000 euro. Mi-a zis ca e multumit de ce avea acolo. Danciulescu clar ca regreta ca a plecat, dupa ce primire i-au facut suporterii dupa meciul cu Liberec. Daca nu ne calificam, jucatorii incepeau sa-si caute echipe, dar acum Dario a imbinat cele 2 echipe pe care le avem acum. In primul rand, intineream echipa, faceam o echipa de Europa League, iar la anul atacam titlul. Daca noi am acceptat suma de 200.000 euro pe Danciulescu, care poate sa mai stea un an acolo. Noi tot il asteptam aici si o sa ii mai facem un contract pe un an de zile. Eu i-am spus inca din vara ca ii vom mai facem o optiune de un an de contract.

Niculescu, din toti cei 22, e singurul care nu a jucat titular. Danciulescu a jucat in toate meciurile. Danciulescu din vara a vrut sa plece de la Dinamo, sa nu ne dam mari patrioti. Dupa Liberec era terminat sa plece! Ce sa facem. Inainte de Liberec era semnat contractul. La cum il stiu eu de profesionist, el si Niculescu merita un meci de retragere pentru ceea ce au facut pentru Dinamo.", a spus Cristi Borcea la Informatia pe Sport.ro si www.sport.ro

Cristi Borcea a marturisit ca Lobont ar putea sa se intoarca inca din aceasta iarna la Dinamo, daca nu se acomodeaza la Roma:

"Avem 2 portari de valoare, Lobont mai avea 2 luni de recuperare. Este un avantaj enorm pentru Dinamo. Pe Lobont nu puteam sa-l oprim sa mearga la Roma. In prima faza, nu am vrut sa-i dau drumul lui Lobont, dar fiind la Roma, unde a facut recuperarea. Exista riscul sa nu se refaca. Asa, fiind la Roma, au interesul sa il refaca repede, sa-l puna pe picioare si sa vada daca o sa dea mai departe 1.8 mil euro. Daca nu e dorit in Italia, Lobont se poate intoarce la iarna. Dar eu cred ca Roma va plati banii pentru ei sa-l ia", a mai spus Borcea la Informatia pe Sport.ro si www.sport.ro

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!