După interesul pentru Omrani, Becali îi mai poate da o lovitură lui CFR Cluj! Un jucător important a fost propus la FCSB: „M-a sunat agentul!”

CFR Cluj FCSB Gigi Becali mateo susic Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 15:34
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 15:36

Gigi Becali a pus ochii pe Billel Omrani (28 ani), dar ar putea să se mai aleagă cu un jucător de la CFR Cluj. 

Patronul de la FCSB a anunțat că l-a ofertat pe atacantul francez, intrat în ultimele luni de contract cu CFR Cluj, după ce a refuzat propunerile de prelungire primite. Pe lângă Omrani, încă un fotbalist important din lotul lui Petrescu a intrat în ultimele luni de contract și a refuzat clar să își prelungească înțelegerea. 

Mateo Susic (31 ani) nu mai vrea să rămână în Gruia, după cum a dezvăluit chiar președintele echipei, Cristi Balaj, în exclusivitate la „Ora exactă în sport”, iar opțiunea de transfer ar putea fi o lovitură pentru campioana en-titre. 

Mateo Susic, propus lui Gigi Becali la FCSB

În cazul în care îl pierde pe Omrani, care are două cluburi din străinătate pe urmele sale, Gigi Becali îl poate lua pe Mateo Susic. Fundașul dreapta i-a fost propus patronului de la FCSB, după cum a dezvăluit chiar agentul jucătorului, Ives Cakarun. 

„Mateo e un fotbalist de națională, nu ducem lipsă de propuneri. Deocamdată analizăm toate variantele, iar în săptămânile următoare vom lua o decizie. Vom vedea ce se va întâmpla și cu oferta de la CFR. Nu ascund că am purtat o discuție inclusiv cu domnul Becali, la FCSB!”, a declarat Cakarun conform playsport.ro

Mai mult decât atât, Gigi Becali a confirmat că agentul fotbalistului a luat legătura cu el pentru a discuta un posibil transfer. 

„M-a sunat agentul lui Susic să-mi spună despre băiat. Vom vedea. Deocamdată l-am luat însă pe postul respectiv pe Florin Achim”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

  • un milion de euro este cota lui Susic conform Transfermarkt. 
  • 18 meciuri a jucat în acest sezon fundașul dreapta, având și un assist. 
  • 8 prezențe are la echipa națională a Bosniei și Herțegovina. 
  • Brotnjo Citluk, Zrinjski Mostar, NK Istra, Energie Cottbus, CFR Cluj și FC Sheriff sunt echipele pentru care a evoluat Susic. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!