VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali confirmă negocierile cu Omrani: "Mi-a dat numărul impresarului". Ce pretenții are jucătorul campioanei

Gigi Becali a confirmat discuția cu Billel Omrani, patronul de la FCSB fiind fanul jucătorului de foarte mult timp. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Februarie 2022, 11:58
Data actualizarii: Joi 10 Februarie 2022, 12:45

Într-o discuție telefonică la "Ora Exactă în Sport", Gigi Becali a povestit că a discutat cu jucătorul celor de la CFR Cluj și a explicat care sunt pretențiile financiare ale acestuia. 

"Am vorbit cu Omrani acum o oră, nici nu credea că sunt eu. Am zis să mi-l dea pe Dan Petrescu să-ți confirme că sunt eu, că-mi cunoaște vocea, sau dă-mi-l pe Bordeianu. Mi-a dat numărul impresarului, mi-a zis că vrea 45.000 de euro pe lună și vreo 400.000 la semnătură. E ceva negociabil, care se poate realiza. Eu, dacă îl iau, îl vând peste un an.", a declarat Gigi Becali la PRO X

CFR Cluj, încrezătoare că Omrani rămâne la campioană 

 

Cristian Balaj este încrezător că atacantul francez va continua în Gruia și de la finalul sezonului. Președintele CFR-ului mizează pe relația foarte bună pe care Omrani o are cu Dan Petrescu (54 ani). 

"Ofertele nu se fac prin ziare, plus că am înțeles că s-au făcut ceva legături de transferul lui Bălgrădean la CFR Cluj. Nu mai există la CFR Cluj persoanele care au participat la transferul lui Bălgrădean, iar modul de lucru e diferit acum. Mihai Stoica a salutat acest lucru și am demonstrat cu Braun și Roger asta. Îmi doresc să avem același tratament din partea celorlalte cluburi. 

Cu Omrani s-a discutat. Oferta este mai bună decât ce avea înainte. El își dorește să rămână la Cluj, se înțelege foarte bine cu Dan Petrescu. Dan Petrescu îl motivează, a ajuns aici și datorită lui Dan Petrescu. Eu cunosc relația pe care Dan Petrescu o are cu Omrani, își petrec după-amiazile împreună, merg împreună la piscină. În fiecare săptămână au zile când merg la piscină, fac recuperarea împreună", a declarat Cristian Balaj la Ora Exactă în Sport, la PRO X.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!