Dinamo dinamo - fc argeș Razvan Zavaleanu Superliga

Dinamo lucrează pentru ridicarea interdicției la transferuri: ”Știu că există două variante”

Dinamo a câștigat categoric barajul cu FC Argeș, cu scorul general de 8-5, și va evolua în Superligă în noul sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Iunie 2023, 10:12
Data actualizarii: Sambata 10 Iunie 2023, 10:12

Conducerea clubului trebuie să achite suma de aproximativ 200.000 de euro pentru ridicarea interdicției la transferuri, după care Ovidiu Burcă să-și poată aduce jucătorii pe care a ”pus ochii” pentru acest sezon.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a dat detalii despre procesul de ridicare a interdicției la transferuri și anunță că șefii clubului au la dispoziție două variante.

Răzvan Zăvăleanu: ”Știu că există două variante”

Oficialul pune presiune pe acționari, având în vedere că perioada de transferuri a început deja, iar Dinamo are nevoie de întăriri pentru a face față în noul sezon.

„Pot vorbi din postura unui observator, pentru că, având în vedere că avem acționari activi, de acționari ține rezolvarea acestei probleme. Nu am mult prea multe informații, știu și eu că există două variante, o variantă, se lucrează împreună cu un avocat, cu care Dinamo a mai lucrat inclusiv în mandatul nostru. Și cealaltă variantă, care ar fi totuși planul B, așa, în disperare de cauză, am înțeles că ar fi plata creanțelor astfel încât să se ridice suspendarea.

Din punctul meu de vedere, cred nu poți aștepta ultima săptămână a perioadei de transferuri ca să ridici interdicția, pentru că atunci mai iei ce mai rămâne din piață. Dar până la urmă este o strategie care aparține acționarilor și eu pot doar să mă uit de pe margine și să mă gândesc cum ar fi mai bine, dar fără să am posibilitatea intervenției”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la ProSport.

Dinamo a încheiat pe locul patru în play-off, unde a înregistrat 4 victorii, 3 remize și 3 înfrângeri, dar a ajuns la baraj de pe locul trei, pentru că CSA Steaua nu a avut drept de promovare. În loc de UTA Arad, ”câinii” au întâlnit FC Argeș la baraj, de care au trecut cu 8-5 la general.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!