FOTO ȘI VIDEO Juvhel Tsoumou, fostul atacant de la FCSB, a înscris primul gol la noua sa echipă! Cum a dansat alături de localnici

Juvhel Tsoumou Cong An Ha Noi FC Eintracht Frankfurt FCSB Vietnam Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 13:24
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 13:29

Fotbalistul cu Eintracht Frankfurt sau Alemannia Aachen în CV joacă din acest an la un nou club.

Juvhel Tsoumou, atacantul cu selecții la naționalele de juniori ale Germaniei și la prima reprezentativă a statului Congo, trecut și prin Liga 1 la FC Hermannstadt, FCSB și Viitorul Constanța, a semnat la începutul acestui an cu Cong An Ha Noi FC, o nou-promovată în prima divizie din Vietnam.

Vârful cu Eintracht Frankfurt sau Alemannia Aachen în CV a înscris deja primul său gol la noua echipă, care este echipa poliției din țara comunistă.

Tsoumou a debutat la Tu Hung LienVietPostBank Cup 2023, un turneu de fotbal care se desfășoară înaintea începerii sezonului oficial, și a marcat un gol din penalty în 4-0 cu Ha Noi FC.

Atacantul cu doar 3 meciuri și 1 gol în toate competițiile pentru FCSB a fost inițiat în tradițiile locale vietnameze de clubul Cong An Ha Noi FC.

”Înaintea noului sezon, străinii și staff-ul echipei au avut șansa de a învăța mai multe despre obiceiurile interesante ale Anului Nou Lunar într-un sat tradițional vietnamez”, a anunțat gruparea din capitala Ha Noi.

Foto și video: Công An Hà Nội FC

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!