Dumitru Dragomir a găsit problema la FCSB: "Până nu-l scot pe el din echipă, vor pierde! E ros de rugină'

Dumitru Dragomir FCSB UTA Arad Vlad Chiriches Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 August 2023, 13:36
Data actualizarii: Marti 29 August 2023, 13:36

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a analizat partida UTA Arad - FCSB 2-1 și le-a dat un sfat oficialilor vicecampioanei.

Dragomir a catalogat jocul celor de la FCSB drept "jalnic" și este de părere că Vlad Chiricheș este veriga slabă din echipa vicecampioanei.

Dumitru Dragomir: "FCSB, jalnică. Până nu-l scoate pe Chiricheș vor pierde"

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal propune ca Vlad Chiricheș să fie scos din echipa celor de la FCSB sau să fie mutat pe postul de închizător.

"Bate FCSB numai dacă nu se fac prostii, eu așa am zis. Așa e la fotbal. Și eu am crezut că o distruge pe UTA, dar la Arad e un antrenor trăsnet. După părerea mea, e mai bun principalul de la Arad decât cel de la FCSB.

Poate Pantea să fie pierdere. Coman nu e pierdere. Joacă în stânga Octavian Popescu și o să vedeți că va juca bine. Coman a dat golul și atât a făcut. În rest, nu știu... ori nu e înțeles de jucători, ori el nu înțelege coechiperii. Pantea, din dorința de a face mai mult, a greșit

FCSB a fost jalnică. Cu doi eliminați, nu legau o pasă... fiți atenți ce vă spun. Până nu-l scoate pe Chiricheș, o să piardă la meciuri... ori să-l împingă în față și atunci e altceva. Numai accidentat e Chiricheș de vreo 5 ani. Eu l-am susținut, l-am lăuat când trebuie. Problema e că acum e ros de rugină", a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

Pentru FCSB a fost primul eșec din acest sezon de Liga 1. Vicecampioana rămâne totuși pe primul loc, cu 15 puncte, la o lungime în fața Universității Craiova, care are și un meci în plus.

În runda următoare, FCSB va primi chiar vizita Universității Craiova, sâmbătă, de la ora 21:45.

VIDEO Gigi Becali, declarații după UTA Arad - FCSB 2-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!