Duckadam este de partea fotbalistilor de la FCSB! "Nu e momentul, trebuie sa stam doua luni de zile!" Ce sfat are pentru Gigi Becali

FCSB Helmut Duckadam Superliga Duckadam este de partea fotbalistilor de la FCSB! "Nu e momentul, trebuie sa stam doua luni de zile!" Ce sfat are pentru Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Martie 2020, 10:05
Data actualizarii: Marti 24 Martie 2020, 10:08

Helmut Duckadam a vorbit despre pandemia de Covid-19 si spune ca inca nu este momentul sa se ia decizii drastice.

Fotbalul din Liga 1 este suspendat in continuare din cauza coronavirusului si conducatorii cluburilor se gandesc deja la solutii financiare pentru a evita falimentul. Una din masurile care va fi luate este taierea din salariile jucatorilor.

Helumt Duckadam, presedintele de imagine al FCSB, spune ca nu este inca momentul pentru a lua o asemenea decizie si nu trebuie umblat la salarii:

"Haideti sa asteptam. Nu trebuie umblat la salarii! Trebuie sa stam doua luni de zile sa vedem ce se intampla. Inca n-ar trebui umblat la salariile jucatorilor. Abia dupa doua luni, jucatorii si conducatorii ar trebui sa se aseze la masa si sa renegocieze salariile. Privind realist, eu nu cred ca statul se va putea implica, atat la fotbal, cat si la handbal. Salariile sunt foarte mari", a spus Duckadam la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!