Duckadam, enervat de reactia lui Reghecampf: "Singurul care ma poate critica e Becali, el ma plateste!" De ce s-a suparat

Autor: Sport.ro
Sambata 06 Februarie 2016, 16:52

Reghecampf si Duckadam au un nou schimb de replici dupa ce presedintele de onoare al Stelei a criticat evolutia portarilor in meciurile amicale din Turcia.

La fel ca in primul mandat al lui Reghe la Steaua, Duckadam nu i-a iertat pe portari. Daca in trecut il critica pe Tatarusanu pentru lipsa de concentrare, acum Duckadam i-a taxat pe Nita si Cojocaru, nesiguri in jocurile din Antalya.

Reghecampf a anuntat intr-o conferinta de presa ca pozitia lui Duckadam nu i se pare normala si a cerut public o intalnire cu oficialul. Reactia acestuia n-a intarziat. Duckadam spune ca singurul care  il poate trage la raspundere e patronul Becali.

"Pot sa-mi spun o parere despre portarii Stelei, pozitia mea nu cred ca ar trebui sa deranjeze pe cineva. Nu stiu daca i-a sustinut cineva cum i-am sustinut eu pe Nita si Cojocaru. In momentul in care gresesc, spun ceea ce cred. Am o pozitie clara si fata de antrenorul Reghecampf. La ora actuala, singurul care poate sa spuna ceva despre mine e domnul Becali, cel care ma plateste.

Sunt lucruri foarte clare: m-a deranjat si pe mine aceasta afirmatie, faptul ca a aparut in presa ca vrea sa discute cu mine. Nu trebuie sa laud pe cineva in momentul in care greseste. M-a deranjat, vom avea o discutie si ne vom spune parerile", a spus Duckadam la Digisport.

Românii pleacă din nou la muncă în străinătate și-şi lasă în urmă copiii. ”Uneori vreau să vorbesc cu mama, dar nu pot”
BRAT
Modifică setările cookies