Reghecampf are echipa facuta! Doar 6 jucatori au "supravietuit" in primul "11" din decembrie! Cum arata Steaua in 2016

Autor: Sport.ro
Vineri 05 Februarie 2016, 10:09

	Reghecampf are echipa facuta! Doar 6 jucatori au "supravietuit" in primul "11" din decembrie! Cum arata Steaua in 2016

Vezi cum arata Steaua in 2016.

Meciurile amicale ale Stelei au cristalizat deja o formula de joc pentru 2016. Steaua a facut mai multe transferuri si are o echipa schimbata radical fata de cea cu care a terminat anul 2015. Aproape jumatate dintre titulari s-au schimbat, balanta putand inclina in partea cealalta dupa ce Gebhart se va pune la punct cu pregatirea fizica.

Echipa tipica in mandatul lui Radoi:
Nita - Alcenat/Rapa, Varela, Tosca, Guilherme - Muniru, Breeveld - Popa, Stanciu, Hamroun - Tade

Cele mai mari schimbari s-au petrecut in aparare, acolo unde doar Varela a ramas in prima echipa. Momcilovic si Tamas vor fi titular, ambii transferati in aceasta iarna, iar Papp va incepe titular pe dreapta, daca Steaua nu va reusi sa il aduca pe Enache de la Astra. Papp a inceput sezonul bine in mandatul lui Radoi insa gafele din returul cu Partizan l-au scos din echipa.

De asemenea, la inchidere Steaua va avea doi jucatori noi. Pintilii, adus din Israel, si Stanciu, retras din spatele varfului, vor juca la mijlocul terenului, in spatele aceluiasi trident ca in tur, Popa-Chipciu-Hamroun, acestia putand fi schimbati cu Gebhart, neamtul jucand pe orice post in ofensiva.

Si in atac Steaua se bazeaze pe alti jucatori. Tade a fost exclus din lot iar Tudorie a fost imprumutat la Voluntari, asa ca Steaua se va baza pe Marica si Bawab, ambii adusi in aceasta iarna.

Echipa in mandatul lui Reghecampf:
Nita - Papp, Tamas, Varela, Momcilovic - Pintilii, Stanciu - Popa, Chipciu, Hamroun - Marica

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies