Dragomir: "Chiriches PLEACA de la Steaua, asa am fost informat!" Cine a decis despartirea de fundas in vara asta!

Autor: Sport.ro
Marti 30 Iulie 2013, 16:45

	Dragomir: "Chiriches PLEACA de la Steaua, asa am fost informat!" Cine a decis despartirea de fundas in vara asta!

►Santo Dios, ce echipa! Santo Neymar si D10s Messi vor Trofeul Gamper: Barca – Santos, vineri 22:30 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Vlad Chiriches isi joaca ultimele meciuri pentru Steaua. Va pleca in strainatate dupa dubla cu Dinamo Tibilisi, anunta Dumitru Dragomir, care sustine ca Gigi Becali a luat decizia asta din spatele gratiilor.

"Daca pleaca Chiriches, ma indoiesc ca Steaua va fi mai puternica decat anul trecut. Si el pleaca. Si daca se califica si daca nu se califica, el pleaca. Asa am fost informat. Si sa nu credeti ca nu hotaraste Gigi Becali. Becali e viu si e patron. El conduce gruparea de acolo de unde este (n.r. - inchisoare)", a spus Dragomir.

In opinia lui, Chiriches va fi titular la orice echipa din strainatate se va transfera. "Daca va primi un salariu triplu decat la Steaua e normal sa plece. Chiriches va fi titular oriunde se duce, fac pariu. E fotbalist. Celeban e fotbalist bun, dar nu il poate inlocui pe Chiriches. Chiriches e cel mai bun fotbalist din Romania", a explicat presedintele LPF.

Dragomir sustine ca ar fi o drama ca Steaua fie eliminata de Dinamo Tbilisi in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. "Nu am emotii pentru Steaua, cu toate ca eu am jucat acolo cu Victoria acum 25 de ani si stiu ce vacarm e acolo. Fac o galagie infernala. Dar daca ei nu ar avea emotii, atunci eu nu as avea nicio consideratie pentru nimeni de la Steaua. Cum sa nu ai emotii? Cei de acolo le-ar putea pune probleme, dar Steaua se va califica. Daca nu se califica, este o drama pentru Steaua si chiar pentru fotbalul romanesc. Nu e o problema daca te scoate Chelsea, dar daca te scoate Tbilisi... Iar Gigi Becali ar suferi si mai mult acolo unde este daca s-ar intampla nenorocirea asta. Macar pentru Gigi ar trebui sa castige si sa mearga in grupe", a afirmat Dumitru Dragomir.

Tinerii jucatori ai formatiei Rapid nu vor putea pune probleme echipei Steaua in meciul direct de sambata, din cadrul etapei a III-a a Ligii I, este de parere presedintele LPF. "In fotbal e posibil orice, dar eu nu cred ca Rapid poate face o surpriza. Echipa pe care o au cei de la Steaua nu poate sa o opreasca pustii de la Rapid. Dar Steaua - Rapid va fi un derbi pentru ca e meci istoric si se va umple stadionul", a adaugat oficialul Ligii.

Sursa: Mediafax

Când vom reveni la starea de urgență. Anunțul făcut de ministrul Sănătății
BRAT