ANOMALIA Prodan: Cum a ajuns peste noapte un om cu care a castigat 6 titluri, Cupa Campionilor si Supercupa Europei cu Steaua fantoma unei voci antisteliste:

Autor: Sport.ro
Marti 30 Iulie 2013, 13:42

	ANOMALIA Prodan: Cum a ajuns peste noapte un om cu care a castigat 6 titluri, Cupa Campionilor si Supercupa Europei cu Steaua fantoma unei voci antisteliste:

►Hai, Neymar, haide! Tiki-TATA te asteapta! Lechia - Barca, marti 21:45, IN DIRECT la Sport.ro

"Suntem rusinea fotbalului european cu un personaj ca Piturca, selectioner care inainte sa invete sa antreneze, ar trebui sa ia lectii de gramatica si vorbire a limbii romane."

"Se pare ca in ziua de azi iti trebuie cazier, nu ai voie sa ai nici cateva zile de scoala, nu trebuie sa ai cap decat ca sa nu iti ploua in gat cand antrenezi echipa nationala".

"Diferenta dintre Reghe si Piturca e ca intre un Bentley si un Oltcit. Piturca sa vorbeasca atunci cand va invinge si el Chelsea si Ajax in Europa."

Afirmatia a fost facuta ieri la TV de Ana Maria Prodan si a lasat multa lume din fotbal cu gura cascata.

Sotia lui Reghecampf a simtit nevoia sa ia atitudine, dupa ce Victor Piturca a declarat ca "nu va mai avea niciodata un dialog" cu antrenorul Stelei.

"A facut niste afirmatii care m-au deranjat, ca jucatorii se intorc de la echipa nationala grasi si obositi", a precizat Piturca.

Totusi, dincolo de aceste "harjoneli" de la distanta intre Piturca si Reghecampf, ramane reactia incredibila a doamnei Prodan.

Practic, un om care a castigat cu Steaua 5 titluri de campion, o Cupa a Campionilor Europeni si o Supercupa a Europei, ca jucator, plus un titlu de campion, ca antrenor, a devenit peste noapte fantoma unei voci antisteliste...

"Este nevoie de putina decenta. Daca fotbalul romanesc vrea sa fie condus de niste oameni care nu au legatura cu acest fenoment - aici ma refer la Anamaria Prodan, care observ ca este in fruntea Stelei in acest moment - este un lucru foarte urat. Aceste atacuri sub centura sunt lucruri suburbane. Trebuie sa ramana doar sotie si impresar si sa lase fotbalul pentru cei care se pricep." - Dorinel Munteanu;

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT