Steaua se poate desparti de Chiriches inainte de grupele Ligii: "Asteptam rezultatul dublei cu Dinamo pentru a lua o decizie" Ce echipa l-a spionat in ultimele 6 meciuri:

Autor: Sport.ro
Marti 30 Iulie 2013, 13:59

	Steaua se poate desparti de Chiriches inainte de grupele Ligii: "Asteptam rezultatul dublei cu Dinamo pentru a lua o decizie" Ce echipa l-a spionat in ultimele 6 meciuri:

►Azi, toate reactiile de la Tbilisi IN DIRECT la Special “Romania 4x4. Europa, venim!” la Sport.ro! Dinamo – Steaua, ora 19:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Agentul jucatorului stelist, Victor Becali, a declarat pentru Calciomercato.com ca fundasul Stelei este foarte aproape de un transfer la o echipa puternica.

Acesta a dezvaluit ca AC Milan si-a trimis scouterii la ultimele 6 meciuri ale Stelei insa nu au facut deocamdata o oferta concreta, o alta echipa fiind insa mai aproape de fundasul ros-albastrilor.

Este vorba despre Tottenham, englezii urmand sa faca o oferta de 7 milioande euro: "Milan si Tottenham sunt interesati de transferul lui Chiriches. Italienii au venit sa il vada dar nu au facut o oferta oficiala, iar englezii vor astepta dubla cu Dinamo Tbilisi pentru a decide daca il cumpara", a spus Victor Becali.

Stelistii au insa alte planuri cu fundasul venit de la Pandurii, dorind sa il tina pana se califica in grupele Champions League insa decizia finala ii va apartine lui Gigi Becali, cel care conduce in continuare afacerile la clubul din Ghencea.

Avantajul ofertei venita din Anglia este ca Tottenham doreste sa plateasca toti banii deodata, spre deosebire de Milan care ar prefera un imprumut cu optiune de cumparare.

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT