Dovada ca Cernat nu s-a uitat la bani cand a refuzat-o pe Steaua: "L-am terorizat cu telefoanele, ii dadeam bani mai multi"

Dovada ca Cernat nu s-a uitat la bani cand a refuzat-o pe Steaua: "L-am terorizat cu telefoanele, ii dadeam bani mai multi"

Nu doar Steaua a fost refuzata de Cernat. Si Astra s-a luptat pentru semnatura "celui mai bun numar 10 din Liga I", asa cum l-a caracterizat Gica Hagi

Cernat n-a tinut cont doar de bani cand si-a ales echipa. O spune Marius Sumudica, omul care a insistat mult pentru fostul mijlocas al Otelului.

Astra i-a oferit un salariu mai mare de 8000 de euro pe luna, cat ii da Hagi la Viitorul, a mai precizat Sumudica la DolceSport.

"Nu ma asteptam ca Cernat sa mearga la Viitorul. Credeam ca o sa ajunga la Steaua. Si noi i-am facut o oferta. M-am intalnit cu el, l-am terorizat cu telefoanele. Si Dani Coman la fel."

"M-a sunat la un moment dat si mi-a spus: 'Sumi, te respect si te simpatizez, dar am ceva aparte pentru Hagi si ma duc la Viitorul'. Oferta noastra era mai buna din punct de vedere financiar. As fi vrut sa joc 4-4-2, cu Cernat in spatele lui Budescu si Alibec. Si cu Seto la inchidere", a spus Sumudica la DolceSport.

Florin Cernat a semnat un contract pe doua sezoane cu Viitorul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies