Dorinel Munteanu Cristi Munteanu Otelul Galati Superliga VIDEO | Dorinel Munteanu a fost vrajit de meciul Franta - Elvetia: "Va fi desemnat cel mai frumos meci de la Campionatul European!"

EXCLUSIV Dorinel Munteanu s-a săturat de ”X”-uri și aduce atacant la Oțelul! Mutarea pregătită  

Oțelul Galați e echipa egalurilor în SuperLiga României, cu opt remize și un eșec în primele nouă etape, astfel că Dorinel Munteanu vrea neapărat un atacant.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Septembrie 2023, 16:16
Data actualizarii: Joi 21 Septembrie 2023, 16:16
Oțelul Galați are unul dintre cele mai slabe atacuri din campionat, cu numai șapte goluri marcate până acum, dar, ce-i drept, are și una dintre cel mai bune defensive, cu numai nouă goluri primite. Din acest motiv, pentru a regla situația din față, Dorinel Munteanu intenționează să mai aducă un atacant.
 
Este pe listă și cel puțin un vârf străin, după cum a declarat Cristian Munteanu, managerul general al Oțelului, într-un dialog telefonic cu Sport.ro. A confirmat că echipa pe care o reprezintă este în căutare de atacant, dar sunt analizate atent mai multe variante.

Oțelul Galați vrea să transfere un atacant! 

Oțelul, care nu o duce nici foarte bine din punct de vedere financiar, vrea să transfere un fotbalist care să se integreze repede, să poată să își pună amprenta pe jocul echipei din primele apariții.
”Lista de transferuri e deschisă pentru orice jucător de valoare. Căutăm și noi jucători, toți vrem jucători de care antrenorii au nevoie. Lista e încă deschisă, dar acum se mai pot lua doar jucători liberi de contracte.
Trebuie să fim atenți, e posibil să se adapteze, să nu se adapteze. Avem pe listă și atacanți străini!”, a declarat Cristian Munteanu pentru Sport.ro.
 
Oțelul a remizat, duminica trecută, cu Rapid, la Galați, scor 0-0, într-un meci din etapa a noua a SuperLigii. Echipa de la malul Dunării a înregistrat astfel a opta remiză în acest sezon.
 

Dorinel Munteanu a accentuat și el importanța venirii unui atacant 

 
Gălăţenii se află în căutarea primei victorii din actuala stagiune și se pregătesc să întâlnească FC U Craiova acum, o echipă cu o abilitate ofensivă remarcabilă, dar cu oscilații mari de formă. Echipa din Bănie a reușit să marcheze 19 goluri în campionat, dintre care opt au venit în ultimele trei meciuri.
Trăgând linie peste ce a făcut Oțelul până acum, Cristian Munteanu a declarat că echipa sa merita, obiectiv, să aibă cel puțin șase puncte în plus, să acumuleze acum 14 puncte și să fie, astfel, pe locul 5 în SuperLiga României, nu pe locul 12 și cu 8 puncte, situație în care se regăsește acum.
 
Dorinel Munteanu a accentuat și el importanța venirii unui atacant la Oțelul Galați. ”Atacantul continuă să fie una dintre prioritățile mele, sigur, în perioada de transferuri a fost foarte greu de adus. Mai spun odată, lumea trebuie să înțeleagă că sunt atacanți buni, dar trebuie să mă încadrez într-un buget. Pe care eu nu îl am, în momentul de față.

Avem și ceva restanțe la echipă, așa că, din punct de vedere salarial nu trecem printr-o perioadă foarte roz, cum cred alții. Dar voi aduce un atacant. Am spus că aduc un atacant, chiar dacă este liber de contract, dar voi aduce”, a spus Dorinel Munteanu.
 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!