Dumitru Dragomir Farul Constanta LPF Rapid Superliga Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir nu-i dă nicio șansă Rapidului în lupta pentru titlu! Farul „nu are echipă nici de primele cinci”

Rapid le suflă în ceafă primelor două clasate din Superliga după nouă etape, însă Dumitru Dragomir nu crede că giuleștenii se vor bate pentru titlu.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 21 Septembrie 2023, 15:39
Data actualizarii: Joi 21 Septembrie 2023, 15:47

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a ținut însă să puncteze că clubul din Giulești a devenit unul dintre cele mai serioase din Superliga odată cu venirea lui Dan Șucu.

Rapid ocupă locul patru în clasament, cu 15 puncte, și este neînvinsă în campionat în ultimele patru etape, înregistrând trei victorii și un egal.

„Rapidul nu poate să ia titlul, dar poate să termine în primele trei locuri. Însă, gruparea giuleșteană este una serioasă acum. Angelescu a văzut că nu are suficienți bani și a făcut un pas înapoi, a vândut unui om serios. Singurul lucru greșit făcut de Șucu este că s-a despărțit Iosif.

O mare greșeală. Una dintre cele mai mari greșeli ale Rapidului este îndepărtarea lui Iosif. Statuie trebuie să îi facă lui Iosif. El a luat echipa din județ și a adus-o în prima ligă. Trebuie să se poarte altfel cu el”, a spus Mitică Dragomir, potrivit Fanatik.

Farul nu are șanse la titlu în acest sezon, susține Dragomir

Dragomir nu îi prevede un viitor mai bun nici campioanei României. Fostul șef al Ligii este de părere că „marinarii” vor avea probleme să prindă playoff-ul în acest sezon.

„Gică Hagi nu are echipă de primul loc. Nu are echipă nici de primele 5. E la bătaie cu playoff-ul”, a mai spus „Oracolul din Bălcești” pentru sursa citată mai sus.

Farul Constanța se află pe locul 11 în clasament, cu nouă puncte în opt meciuri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!