Dorinel Munteanu a confirmat negocierile! Reacția antrenorului 

Dorinel Munteanu Otelul Galati Superliga Dorinel Munteanu / Sportpictures
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Februarie 2024, 11:32
Data actualizarii: Marti 13 Februarie 2024, 11:50

Problemele financiare din Superliga României nu sunt absente nici în acest sezon, anumite echipe acumulând datorii până la pauza de iarnă, dar nici după reluarea întrecerii lucrurile nu s-au reglat.

Printre ele se află și Oțelul Galați, lucru reconfirmat de antrenorul Dorinel Munteanu, care a declarat recent că situația nu e deloc una grozavă și că restanțele, chiar dacă probabil au mai fost plătite în ultima perioadă, încă există la nivelul lotului de jucători și nu numai.

Oțelul Galați nu a găsit sponsori, Dorinel Munteanu atrage atenția 

Din informațiile Sport.ro prezentate în luna ianuarie, la intrarea în 2024 Oțelul și Poli Iași, cluburi nou-promovate din Liga 2 la finalul sezonului trecut, aveau datorii de două luni – două luni și jumătate către vestiar, dar contextul financiar negativ nu este o noutate. Chiar dacă ambele tabere anunțau că vor căuta variante pentru atragerea sponsorilor, se pare că până acum nu au avut rezultat pozitiv căutările, iar salariile restante încă există.... cel puțin în cazul Oțelului.

  • Dorinel Munteanu / Sportpictures

Dorinel Munteanu a vorbit, din nou, despre contextul de la Galați și a subliniat că situația financiară de la club trebuie să se regleze neapărat, pentru a-și menține planurile. Așadar, nici acum nu este o situație prea bună financiar la Galați, iar stafful tehnic are restanțe pe aproape jumătate de an.

Dorinel Munteanu, despre negocierile purtate de Oțelul: ”Oamenii potenți financiar nu investesc în sport” 

Dorinel Munteanu a confirmat discuțiile purtate de club cu câțiva oameni de afaceri, dar a precizat că acestea nu s-au concretizat pozitiv. Oțelul trebuie să caute în continuare noi sponsori.

”Eu știu că echipa trebuie să fie plătită, jucătorii să aibă un randament bun trebuie să fie plătiți. Asta înseamnă ca toți conducătorii care sunt la această echipă, vechi și noi, trebuie să se zbată să aducă bani.

Pentru jucători, nu pentru mine personal. Dacă pun staff-ul în calcul avem vreo cinci luni restanțe. Eu cred că ar trebui să se gândească foarte bine ce își doresc pe viitor cei din conducere. Sunt tot felul de discuții în care sunt întrebat la fiecare interviu de bani.

Banii nu vin așa ușor, cel puțin la noi. Nu știu la alte echipe. Oamenii potenți financiar nu investesc în sport. Am discutat cu foarte mulți oameni sunt oameni care au alte dorințe, nu să investească în fotbal”, a spus Dorinel Munteanu.

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!