Dorin Rotariu se intalneste cu Negoita! "Vom merge doar noi, fara impresar!" Ce se poate intampla daca nu semneaza cu Dinamo din vara

►Pantilimon prezinta: Duminica FAntasticilor la Sport.ro! 14:00 Arsenal – Everton, 16:00 Hull City – Sunderland, 18:00 City – Wigan!

Iosif Rotariu, unchiul jucatorului Dorin Rotariu de la Dinamo, a declarat ca Ana Maria Prodan a discutat si cu el inainte ca tanarul sa semneze contractul de reprezentare.

"Eu sunt intr-o relatie foarte buna Ana Maria. Normal ca am discutat. Nu e nicio sansa ca Dorin Rotariu sa joace la Steaua din vara. El este obligat prin contract sa mai stea inca 3 ani la Dinamo. Nu inteleg ce se face atat scandal pentru ca a semnat", a spus Iosif Rotariu in direct la Sport.ro.

Unchiul fotbalistului este deranjat de declaratiile facute de o parte dintre suporteri.

"Eu cred ca suporterii ar trebui sa inteleaga ce inseamna fotbalul modern. El a demonstrat pe teren. Declaratiile facute de ei dupa meciul cu Steaua, ca s-a plimbat pe teren, sunt rautaciosi", a mai spus Rotariu.

Iosif Rotariu va merge maine sa discute cu patronul lui Dinamo, alaturi de tatal jucatorului. Dorin este obligat sa semneze un contract pe 3 ani din vara, iar salariul minim prevazut de regulament este de 1500 de lei. In cazul in care refuza, jucatorul risca sa fie suspendat intre 16 si 24 de etape.

"Exista mai multe portite in regulament. Nu cred ca Dinamo isi permite sa faca un asemenea gest si sa ii plateasca suma minima. Daca el refuza semnarea contractului si este suspendat, cine are de castigat? Totusi, eu cred ca nu se va ajugne la asta", a spus Ana Maria Prodan.

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies