VIDEO EXCLUSIV „Toți acum sunt 'gigicari'! Soldați care să facă ce spune patronul!”. Atac direct împotriva jucătorilor de la FCSB

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 11:05
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 11:04

Jucătorii FCSB-ului au fost criticați pentru comportamentul lor, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena.

FCSB a câștigat primul joc oficial din 2023. Roș-albaștrii s-au impus pe terenul lui FC Hermannstadt, 1-0, grație golului înscris de Billel Omrani (29 ani). Atacantul algerian a punctat în minutul 75, la doar 7 minute după ce a fost introdus în teren de Mihai Pintilii (38 ani), în locul lui David Miculescu (21 ani). 

Vivi Răchită i-a „mitraliat” pe jucătorii FCSB-ului

Cu toate acestea, Vivi Răchită (52 ani) nu este încântat de prestația FCSB-ului. Fostul stoper a ținut să-i reamintească lui Gigi Becali (64 ani), în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena, că clubul roș-albastru a avut mereu în echipă jucători de creație, care făceau diferența cu talentul lor. 

„La Steaua, încă din istorie, au fost mereu mingicari. Hai să ne aducem aminte: Marcel Răducanu, Anghel Iordănescu, 'Miți' Majearu, Aliuță. Acum, spune-mi un mingicar care este la FCSB. Eu le spun gigicari. Toți acum sunt 'gigicari', soldați care să facă ce spune patronul. Nu mai au voie. 

A fost Budescu mingicar. L-a dat repede afară, că a început Budescu să dea pase cu exteriorul și călcâiul. 'Ce faci, mă, tată, dai pase cu exteriorul și călcâiul?'. Nu înțelege Gigi că un mingicar, un meseriaș, cum se spune, aduce lumea la stadion, poate crea o situația de gol, poate scoate om din joc, poate da o pasă pe care nu o vezi la orice jucător. Ăștia sunt jucătorii de la FCSB acum, 'gigicari'”, a declarat Vivi Răchită la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!