AC Milan Ivan Gazidis Superliga Directorul lui AC Milan a vorbit despre lupta sa cu cancerul: "Acum înțeleg ce simt fotbaliștii"

Directorul lui AC Milan a vorbit despre lupta sa cu cancerul: "Acum înțeleg ce simt fotbaliștii" 

Ivan Gazidis (56 de ani), directorul executiv al lui AC Milan a fost diagnosticat, săptămâna trecută cu cancer la gât.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 18:20
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 19:14

Oficialul clubului de pe San Siro a vorbit, pentru Milan TV, despre starea sa de sănătate. Gazidis spune că sprijinul primit din partea suporterilor lui Milan a contat foarte mult pentru el, declarând că, în acest moment, se simte ca un fotbalist ce joacă pe un stadion plin. 

"Chiar mă simt foarte bine. Fac mișcare în timpul zilei și urmează să încep terapia. Voi fi bine, cel mai important lucru este că abia aștept să mă întorc la AC Milan. E important faptul că echipa evoluează. Am rămas fără cuvinte, este incredibil, aș vrea să le mulțumesc tuturor din inimă. Fanilor, galeriei Curva Sud, care au făcut un lucru extraordinar, cât și fan-cluburilor care mi-au scris.

  • Directorul lui AC Milan a vorbit despre lupta sa cu cancerul: Acum înțeleg ce simt fotbaliștii

Lucrurile astea îmi dau putere. Această putere este ca un vânt care mă împinge de la spate mai departe. Lucrurile sunt mai ușoare pentru mine cu acest tip de sprijin. Mă simt ca și cum aș fi un jucător pe teren, acum înțeleg ce simt fotbaliștii când San Siro e plin de fani care-i susțin.

Avem o expertiză medicală de talie mondială şi sunt încrezător că pe baza tuturor sfaturilor că acest cancer poate fi tratat cu succes şi cu o recuperare deplină. Avem o echipă puternică, atât pe teren cât şi în afara lui, şi am deplină încredere în capacitatea ei de a conduce clubul înainte în următoarele săptămâni", a declarat Gazidis.

În semn de respect pentru directorul executiv al AC Milan, clubul a decis să realizeze o serie de echipamente ce reprezintă textul "Forza Ivan". Ivan Gazidis este directorul lui AC Milan din 2018, când a decis o părăsească pe Arsenal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!