Dinamovistii se roaga pentru un egal la derby: "Am pierdut o sansa imensa!" De ce a iesit Danciulescu nervos in momentul schimbarii:

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Aprilie 2012, 23:00

	Dinamovistii se roaga pentru un egal la derby: "Am pierdut o sansa imensa!" De ce a iesit Danciulescu nervos in momentul schimbarii:

Brasov 2-0 Dinamo | Dinamovistii au pierdut pozitia de lider in clasament, dupa rezultatul de la Brasov.

Erou in ultimele meciuri ale lui Dinamo, Marius Alexe nu a reusit sa inscrie si la Brasov. Dinamo a pierdut pozitia de lider si poate pica chiar si de pe podium, daca Rapid si Vaslui castiga in aceast etapa.

"Am facut un joc mai slab decat in ultimele doua meciuri. Ne pare foarte rau. Am avut ghinion clar, am avut opt, noua ocazii de gol. Ei au avut doua, si au marcat de doua ori."

"Am pierdut o sansa foarte mare. Cu toate astea, campionatul se joaca in continuare. Pentru noi, urmeaza doua meciuri extrem de importante. Trebuie sa ne revenim.", a declarat Marius Alexe.

Alexe spune ca nu exista un conflict intre Danciulescu si Bonetti, chiar daca Danciu a iesit foarte nervos de pe teren in momentul schimbarii: "Era suparat mai mult pentru ca a luat un galben degeaba, nu pentru ca a fost schimbat", a mai spus Alexe.

Sursa foto: Mediafax

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, duminică 29 martie. 38 de decese
BRAT