Dinamovistii Niculescu si Tararache fac reclama Stelei! Vezi ce jucator de la Duisburg este aproape de Steaua!

VEZI CE STIE KLEMEN LAVRIC
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Mai 2008, 09:38
Data actualizarii: Vineri 16 Mai 2008, 09:38

Coleg cu Tararache si Niculescu la Duisburg, Klemen Lavric este un fotbalist dorit de Steaua. Tinand cont de faptul ca fotbalistul abia asteapta sa ajunga in Ghencea si este liber de contract, acest transfer este ma mult decat realizabil. 

„Mi-au zis zilele trecute colegii mei de la Duisburg, romanii Tararache si Niculescu. Dar eu nu pot sa va dau amanunte mai ales ca n-am vazut in vreun ziar vreo declaratie oficiala cum ca Steaua ma doreste. Managerul meu discuta cu cineva de la Steaua, dar eu nu pot da amanunte deocamdata. Sunt liber de contract, deci Steaua nu trebuie sa plateasca pentru mine. Am avut un contract de trei ani si acum a expirat”, a spus fotbalistul dorit de Steaua.

Lavric a mai dezvaluit un amanunt interesant: fostii dinamovisti Niculescu si Tararache i-au povestit de Steaua: „Stiu ca oricine crede ca Steaua e un club puternic din Europa, cu o traditie importanta si ca joaca an de an in Liga Campionilor. Nu cunosc jucatori, dar Niculescu si Tararache mi-au povestit despre Steaua, despre stadion, ca e cel mai bun din Romania… Mi-au zis de patron, Becali, unul dintre cei mai importanti oameni din Romania”, a continuat Lavric.

Klemen Lavric mai spune ca este la curent cu tot ce se intampla in Liga 1: „Eu sunt la curent cu ce se intampla in tara dumneavoastra. Ultima oara cand am fost la lot am vorbit cu Dare Vrsic si cu Dejan Rusic, care evolueaza la Timisoara. Mi-au vorbit frumos de campionat, ca se investesc din ce in ce mai multi bani, ca se vrea performanta. Asa ca da, as putea veni daca ne-am intelege cu Steaua”, a incheiat fotbalistul sloven pentru Prosport.

Vezi mai multe pe www.prosport.ro

Modifică setările cookies