Dinamo urca pe 2 si viseaza la titlu! Rednic a anuntat un nou transfer: "E atacant roman, tinerel, a jucat prin strainatate" 

Dinamo urca pe 2 si viseaza la titlu! Rednic a anuntat un nou transfer: "E atacant roman, tinerel, a jucat prin strainatate" 

Dinamo 1-0 Botosani / Mircea Rednic a anuntat un nou transfer la Dinamo dupa victoria care duce echipa la 3 puncte in spatele Astrei. 

Rednic a riscat cu tanarul Costache si a castigat. Tanarul debutant de 17 ani a marcat golul victoriei pentru Dinamo la primul meci din 2016. 

"Am si jucatori, chiar daca mi-au lipsit 5 jucatori foarte buni, am demonstrat ca avem lot.

A fost bine, ma bucur pentru Costache, a intrat cu tupeu si a profitat de sansa lui. Sper sa fie un pas pozitiv pentru cariera lui. Mai avea putin si plangea dupa meci. Eu la 19 ani am debutat la nationala, sunt momente pe care nu le uiti. E ceva sa fii titular, sa si inscrii si sa-ti aduci echipa pe locul 2. E un moment frumos, important pentru el, si Olteanu a debutat foarte bine.

Hanca si Batin au jucat foarte bine. Mai sunt doua jocuri, apoi avem la Astra, trebuie sa pregatim jocul foarte serios. Ma bucur si pentru Leo al meu, nu e pescar. O sa vedeti, e un jucator cu mari calitati.

Mai aducem un atacant, chiar daca nu pleaca Gnhnore. E roman, tinerel, a jucat in strainatate. Sper sa facem si acest transfer.

Avem nevoie de un stadion aici. Sper sa se tina de cuvant. Am inteles ca la sfarsitul lunii martie incepe construirea noii arene", a declarat Rednic la Dolce. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Resturile rachetei chinezești au ajuns duminică în Oceanul Indian. Mare parte din componente au ars la intrarea în atmosferă
BRAT
Modifică setările cookies