"Nici nu stiam cum sa ma bucur!" Un debutant de 17 ani o ajuta pe Dinamo sa se apropie de titlu! Cine e Costache

Autor: Sport.ro
Duminica 14 Februarie 2016, 21:15

	"Nici nu stiam cum sa ma bucur!" Un debutant de 17 ani o ajuta pe Dinamo sa se apropie de titlu! Cine e Costache

Debut de vis pentru tanarul Valentin Costache la Dinamo. 

La doar 17 ani, Costache a fost titular cu Botosani si a reusit chiar sa inscrie golul victoriei in urma unei scheme pregatite de dinamovisti cu Rednic la antrenament.

Costache e nascut in 1998 in Videle si e considerat cel mai bun jucator de la nationala U17 a Romaniei. Costache a ajuns la Dinamo in 2014 de la CSS2. Acum e fericit si spera sa prinda in continuare echipa lui Dinamo.

"Le multumesc tuturor celor care au avut incredere in mine. Domnul Rednic mi-a zis sa nu-l dezamagesc inainte de meci si sper ca nu l-am dezamagit. M-a felicitat dupa meci, totul este bine. Dupa gol m-am dus la parintii mei, am vrut sa sarbatoresc cu ei. Nici nu stiam unde sa ma duc, cu cine sa ma bucur pe moment, chiar nu ma asteptam.

Sper ca acest gol sa fie un pas inainte pentru mine, am vazuut ca se poate, trebuie sa trag mai tare acum. Ne-a iesit schema de la gol, a fost pregatita de domnul Rednic, i-a iesit. Speram sa fie totul bine si eu personal vreau sa castig un trofeu cu Dinamo, orice se poate", a declarat Costache la Dolce. 

Sursa foto: ziarulring.ro

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies