Dinamo Adrian Tomşa Liga 1

Dinamo, tot mai aproape de un acord cu un nou investitor. Anunțul făcut în direct la TV: „S-ar putea chiar săptămâna viitoare!”

Retrogradată în liga secundă, rămasă fără sponsor și aflată în insolvență, Dinamo are nevoie urgentă de un investitor pentru a putea supraviețui în Liga 2.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iulie 2022, 15:05
Data actualizarii: Duminica 03 Iulie 2022, 15:15

Se pare, însă, că Răzvan Zăvăleanu este tot mai aproape de un acord cu un om de afaceri din România, care ar dori să preia clubul din „Ștefan cel Mare”.

Adrian Tomşa, patronul Clever Media, companie care deţine mai multe posturi TV, ar fi, potrivit fanatik.ro, omul pe care dinamoviștii încearcă să-l convingă să preia clubul din „Ștefan cel Mare”.

Fostul dinamovist Costel Orac a dezvăluit că a purata o discuție cu Cornel Țălnar, care a rămas aproape de club, iar acesta i-a transmis că „roș-albii” sunt la un pas de un cord cu un om de afaceri potent, preluarea clubului urmând să se concretizeze săptămâna viitoare.

„Singurul pe care l-am discutat a fost cu Țălnar, vizavi de speranțele care sunt ca să vină cineva să investească la echipă și mi-a spus că sunt speranțe și că s-ar putea chiar săptămâna viitoare lucrurile să intre pe un făgaș normal”, a spus Costel Orac, la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Tomșa trebuie să scoată 7.5 milioane de euro din buzunare dacă o vrea pe Dinamo

Adrian Tomşa este acționar și în compania care deține drepturile de televizare ale Ligii 1 și care plătește către LPF 28 de milioane de euro/sezon.

Dacă o va prelua pe Dinamo, Tomșa va avea de achitat 500.000 de euro în schimbul pachetului de acțiuni deținut de Dorin Șerdean (72%), plus 7.000.000 de euro datoriile clubului.

Modifică setările cookies