Dinamo Rapid Superliga

Dinamo si Rapid vor sa o bantuie din nou pe Steaua! 2015 e anul in care incepe REVOLUTIA! Ce spun antrenorii favoriti sa vina

La Dinamo si Rapid, 2015 e asteptat sa aduca schimbari majore!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Decembrie 2014, 17:52
Data actualizarii: Luni 15 Decembrie 2014, 20:35

Mihai Teja, respectiv Cristi Dulca, sunt favoriti sa ajunga la Dinamo si Rapid in ianuarie. Chiar daca ambii evita sa recunoasca direct negocierile, ambii lasa de inteles ca ar putea sa aiba echipe noi la anul.

"N-am vorbit cu cei de la Dinamo, probabil s-au gandit la mine la fel cum s-a gandit si Steaua. Glumesc. Am jucat mult la Rapid, e greu sa ajung la Dinamo sau la Steaua. Au fost ceva discutii cu Dinu Gheorghe legate de Rapid, urmeaza sa mai vorbim. Au fost doar tatonari, nu pot sa spun daca ma tenteaza sau nu sa merg la Rapid pana nu va fi ceva serios. Oricine va veni, va fi foarte greu", a spus Dulca.

Favorit sa vina manager general in Stefan cel Mare, Daniel Stanciu nu vrea alt antrenor in afara de Teja. Se va lupta cu Federatia pentru a-l aduce alaturi de el.

"Am contract cu Federatia, nu e nimic adevarat cu Dinamo. Sunt la nationala de tineret, asta e singurul lucru sigur. Nu am semnat nimic. Daca va spun ca e asa, asa e. Nu pot sa vorbesc de alt club cand sunt antrenor la echipa nationala de tineret. Cand o sa semnez cu Dinamo, o sa vin sa va spun", e explicatia lui Teja, intrebat in ce stadiu sunt discutiile sale cu Dinamo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!