Dinamo si Rapid, sanctionate dupa incidentele dintre suporteri! Vezi ce pedepse au primit

Autor: Sport.ro
Joi 19 August 2010, 13:27

	Dinamo si Rapid, sanctionate dupa incidentele dintre suporteri! Vezi ce pedepse au primit

Comisia de Disciplina a Ligii nu a iertat cele doua cluburi dupa scandalul provocat de fani la meciul din etapa trecuta

Cluburile Dinamo si Rapid au fost sanctionate de Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal cu cate 10.000 de lei penalitate financiara pentru incidentele provocate de proprii suporteri prin aprinderea de fumigene si torte la meciul direct, informeaza, joi, site-ul oficial al LPF.

Pentru protestele la adresa arbitrajului din cadrul aceluiasi meci, antrenorul formatiei Dinamo, Ioan Andone, a primit un avertisment. De asemenea, jucatorul dinamovist Juan Pablo Garat a fost suspendat o etapa si a primit o penalitate financiara de 740 lei in urma cartonasului rosu primit in meciul din etapa a IV-a a Ligii I.

Gruparea FC Vaslui a fost sanctionata cu penalitate de 10.000 de lei pentru incidentele provocate de suporteri la meciul cu FC Brasov, primind totodata si un avertisment pentru folosirea statiei de amplificare in scopul incitarii publicului.

Eliminati in cadrul etapei a IV-a a Ligii I, jucatorii Habib Balde (Universitatea Cluj) si Dan Roman (FCM Targu Mures) au fost sanctionati cu o etapa de suspendare si penalitate financiara de 740 lei.

Membrii Comisiei de Disciplina a ratificat, de asemenea, sanctiunile disciplinare dictate de clubul Pandurii Targu Jiu la adresa jucatorilor Cosmin Tilinca, Florin Popete, Ionut Stancu, Florin Hidisan si Daniel Orac.
 

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT