Dinamo s-a inteles cu inlocuitorul lui Anton, dar trebuie sa astepte pana pe 3 august. "Cainii" au batut palma cu un jucator de la Pandurii

Dinamo s-a inteles cu inlocuitorul lui Anton, dar trebuie sa astepte pana pe 3 august. "Cainii" au batut palma cu un jucator de la Pandurii

Dinamo l-a cedat astazi pe Paul Anton, capitanul echipei, la Getafe, in liga a doua spaniola. Mijlocasul a fost imprumutat in schimbul a 200.000 euro, iar ibericii vor avea optiune de cumparare definitiva (DETALII AICI).

Ioan Andone si-a pierdut capitanul si liderul dupa doar o etapa disputata din noul sezon. Dinamovistii l-au cedat pe Paul Anton la Getafe, echipa care va juca in liga a doua spaniola din acest sezon.

"Cainii" nu vor ramane insa descoperiti pe post. 

www.sport.ro a aflat ca Dinamo avea de mai multa vreme pe masa oferta pentru Anton, insa a asteptat pentru a se asigura ca poate sa aduca in timp util un inlocuitor.

Inlocuitorul lui Anton are 99% sanse sa fie Dan Nistor (28 de ani), fotbalist aflat inca sub contract cu Pandurii.

Nistor si-a depus memoriu la LPF pentru a deveni liber de contract, nemultumit fiind ca nu a fost platit de clubul gorjean.

Fost si la Evian TG, in Franta, Nistor a batut palma cu Dinamo, dar trebuie sa astepte data de 3 august, atunci cand Comisia pentru Solutionarea Litigiilor va da verdictul.

177 de meciuri si 12 goluri are Nistor la Pandurii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies