Dinamo l-a ascuns pe Platini! Jucatorii n-au stiut ca e in avion cu ei :) Cand semneaza brazilianul de Liga al lui Dinamo

Transferul iernii la Dinamo s-ar putea face dupa al doilea cantonament din Antalya! Borcea vrea un atac de 5 stele pentru visul Champions League!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Februarie 2012, 19:27
Data actualizarii: Luni 13 Februarie 2012, 19:59

Brazilianul Michel Platini a venit in Romania in acelasi avion cu jucatorii lui Dinamo, care insa nu au stiut ca atacantul se afla in aeronava! Sefii lui Dinamo ezita sa dea detalii despre afacere pana in faza finala a negocierilor dintre cele doua parti.

Dinamo s-a inteles cu TSKA pentru transfer si acum incearca sa-l convinga si pe jucator sa semneze contractul cu liderul din Liga I. De la aeroport, Platini a plecat direct la negocieri, iar mutarea se poate oficializa in urmatoarele ore.

"Nu l-am observat pe Platini in avion, avea o sapca trasa pe ochi. Nu stiu daca i-a fost teama de noi, a fost vorba de un gest de nervozitate in timpul meciului pe care probabil ca-l regreta. Nu pot sa vorbesc despre el, nu a semnat cu noi", a afirmat Niculae.

Portarul Cristian Baldgradean a declarat ca este normala o amanare a campionatului, tinand cont de vremea nefavorabila: "Trecerea de la temperaturile din Turcia la cele din Romania este foarte mare, dar dupa 22 de zile era normal sa revenim acasa. In conditiile astea nu se poate juca, este normal sa se amane campionatul".

Modifică setările cookies