Dinamo Michel Platini Superliga

OFICIAL! Dinamo si-a luat atacant cu nume de LEGENDA! Langa cine joaca? Niculae sau Danciulescu stau pe banca!

Nicolae Badea a anuntat ca a batut palma cu atacantul brazilian Michel Platini de la TSKA Sofia.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Februarie 2012, 20:51
Data actualizarii: Luni 13 Februarie 2012, 20:59

Platini vine in Romania sa ia titlul cu Dinamo. Nu se seful UEFA, ci atacantul brazilian de 28 de ani de la TSKA Sofia. Acesta a ajuns in seara asta in tara si a batut palma cu Nicolae Badea, presedintele de la Dinamo. Platini nici nu se gandeste sa fe rezerva. Il va obliga pe Ciobotariu sa tina pe banca nume grele ca Niculae sau Danciulescu - golgheterii echipei din tur.

"Mai sunt niste lucruri pe care jucatorul trebuie sa si le rezolve la Sofia. E un transfer definitiv cu detalii de plata in diferite conditii. Referintele care le-a dat si Florentin Petre au fost foate importante, Andone i-a fost antrenor. Cum Liviu Ganea nu si-a mai prelungit contractul, nu mai reprizinta un interes pentru clubul nostru. Solicitarile lui financiare nu au fost pe placul clubului. Nu ma intereseaza la ce echipa va pleca.

Cred ca e ultimul jucator transferat in aceasta iarna. Ciobotariu a spus ca il prefera pe Platini in locul aducerii unui fundas stanga. El a spus ca are solutii pentru acel post.", a declarat Nicolae Badea la gsptv.

Modifică setările cookies