Dinamo ia 450.000 de euro pe N'Doye! Vezi ce fost stelist primeste Andone de la Astra!

Dinamo vinde tot! Dupa Adrian Cristea, trimis la U Cluj pentru 2 milioane de euro, Dinamo l-a cedat si pe N'Doye. Dorit de Rapid, N'Doye a ajuns la Astra. Suma tranzactiei - 450 de mii de euro. Dinamo isi va alege si un jucator de la Astra - japonezul Takayuki sau fostul stelist Stratila.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2010, 20:27
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2010, 20:30

Doi ani a rezistat NDoye la Dinamo. Se intoarce in provincie. Venit la Dinamo de la Vaslui, NDoye merge acum la doar 60 de kilometri de Bucuresti - la Astra. De la Ploiesti poate veni in fiecare seara sa se distreze in cluburile din capitala.

''Eu cred ca trebuie sa fie un jucator profesionist, el joaca pe bani, nu joaca degeaba, deci daca va juca va lua bani, daca nu va juca va lua bani foarte putini, asa e intelegerea cu el. Mi-a promis ca o sa devina capitanul echipei" a spus Ioan Niculae pentru ProTV si www.sport.ro.

Dinamo a vrut initial sa-l imprumute. Cel mai bogat patron din fotbal, Niculae de la Astra a platit insa 450 de mii de Euro, cu tot cu salariul jucatorului, si l-a luat definitiv pe NDoye. Astra va trimite si un jucator la Dinamo.

Dinamo il vrea pe japonezul Takayuki. De la Astra, lui Andone ii place si Stratila, fostul jucator al Stelei. Dinamo prea modelul Barca - isi face echipa de pusti. Alexe, Paun si Liviu Ganea au crescut si ei la Astra.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies