VIDEO Dinamo, fără doi jucători importanți la duelul cu U Cluj! Avertismentul lui Dusan Uhrin înainte de baraj

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Mai 2022, 14:19
Data actualizarii: Joi 19 Mai 2022, 16:43

Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, a susținut o conferință de presă înaintea barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1, contra Universității Cluj.

Tehnicianul ceh a anunțat că nu se va putea baza la această partidă pe Răzvan Grădinaru, suspendat, dar care va putea juca în retur, și nici pe Mirko Ivanovski, accidentat.

Dinamo, fără doi jucători importanți la duelul cu U Cluj

Uhrin se așteaptă la un meci foarte dificil și subliniază că U Cluj are jucători de valoare în lot, obișnuiți cu Liga 1. Totuși, antrenorul lui Dinamo le cere concentrare elevilor săi și este convins că pot evita retrogradarea.

"Foarte dificil, dar sper că suntem pregătiți. Obiectivul nostru este să rămânem în Liga 1, iar totul depinde de noi. Trebuie să fim pregătiți și concentrați. U Cluj are jucători de Liga 1, pe unii i-am antrenat, sunt jucători buni. Chiar dacă au ratat promovarea directă, au terminat pe o poziție bună. Dacă nu suntem concentrați, putem pierde împotriva oricui.

Am încercat să folosesc toți jucători pentru că toți trebuie să fie pregătiți pentru acest baraj. Grădinaru lipsește, dar și Mirko Ivanovski, care se antrenează separat.

Pentru noi e important doar să ne concentrăm. În rest, e 50-50, trebuie să fim pregătiți. E important pentru toți dinamoviștii și sper să ne ajute. Nu va fi simplu, respectăm adversarii, dar totul depinde de noi. Știu că echipa nu a retrogradat niciodată, ce pot să vă spun?!", a spus Uhrin, la conferință.

U Cluj - Dinamo, primul meci de baraj dintre cele două, se joacă sâmbătă, de la ora 20:30. Returul este programat duminică, 28 mai, la București.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!